Charlize Theron over 'Atomic Blonde 2'

Charlize Theron over 'Atomic Blonde 2'

Het vervolg zal waarschijnlijk op Netflix te zien zijn.

Charlize Theron is de laatste jaren meer en meer te zien in actiefilms. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in films als Mad Mad: Fury Road, The Fate of The Furious en Atomic Blonde. Theron laat nu weten dat er een grote kans is dat er een vervolg komt op laatstgenoemde, en dat deze waarschijnlijk op Netflix te zien zal zijn.

Atomic Blonde was dan ook een groot succes. De film werd sterk onthaald en bracht maar dan 100 miljoen dollar op, tegenover een budget van 30 miljoen dollar. Genoeg reden dus voor een vervolg, iets waar Theron zich recentelijk over uitliet.

Samenwerking Netflix
Zo zei de actrice: ''We zijn nog aan het werken aan het Atomic Blonde 2 script, maar wat we al hebben hebben we aan Netflix laten zien en zij zijn erg geïnteresseerd. We hebben het er lang met hen over gehad''.

Ook zei ze dat we meer te weten zullen komen over haar personage: ''De MI6 agente Lorraine Broughton is heel geheimzinnig en we weten maar weinig over haar. We kunnen dus nog zoveel kanten uit. Ik weet dat de lat hoog ligt, maar ik kijk er erg naar uit!''

Opnieuw
Het zou niet de eerste keer zijn dat Theron samenwerkt met Netflix. The Old Guard is net uitgekomen op de streaminggigant, waarin Theron de hoofdrol speelt. Deze is tot nu toe ook goed onthaald en al veel bekeken.

NieuwsFilm

meest populair