Celebrity

Florence Pugh voelde zich waardeloos door kritiek op relatie met Zach Braff

"Er is een reden waarom ik niet met iemand van mijn leeftijd ben."

door FilmTotaal om 07:01 in Celebrity
Als actrice is ze nog niet lang bezig, maar Florence Pugh weet de laatste tijd veel zieltjes te winnen met haar rollen in titels als Outlaw King, Midsommar en Little Women. Uiteraard zullen we haar ook ooit in Marvel's nieuwste Black Widow-film zien. Maar het is niet allemaal één en al zonneschijn voor haar.

De 24-jarige Engelse wordt namelijk online aangevallen door gebruikers die op haar relatie met Scrubs-acteur Zach Braff neerkijken. De laatstgenoemde Amerikaan, die ook enkele keren achter de camera heeft gestaan, is 21 jaar ouder dan Pugh. Is dat echt een probleem?


Seks
Pugh sprak erover tijdens een podcast: "Ik heb het altijd grappig gevonden dat ik goed genoeg ben voor mensen om naar mijn werk te kijken, het te steunen en kaartjes te kopen.

Dat ik oud genoeg ben om als volwassen gezien te worden en mijn belastingen te betalen, maar niet oud genoeg ben om te weten met wie ik wel of geen seks mag hebben."

Reden
"Wederom, opnieuw, laten mensen een jonge vrouw zich klote voelen zonder reden," vervolgt ze. "Ik geloof dat ik mij wel een tijdje klote voelde toen ik dat toegaf, maar toen vroeg ik mij af hoe belachelijk het allemaal is. Ik ben 24 en mag niet kiezen wie ik liefheb? Dat is vervelend..."

Verbaasd sluit Pugh af: "Er is een reden waarom ik niet met iemand van mijn leeftijd ben. Het werkte niet. Met wie proberen jullie mij te koppelen?"

NieuwsFilm

meest populair