X-23 terug in het Marvel Cinematic Universe?

X-23 terug in het Marvel Cinematic Universe?

De heldin uit de film Logan kan terugkeren.

Actrice Dafne Keen was in Logan te zien als X-23. Fans hopen al langer dat het personage naar het witte doek komt en nu ze te zien was, hopen mensen dat ze te zien zal blijven.

Keen sprak met de site ComicBook.com over het verschijnen van haar personage in het Marvel Cinematic Universe. De vraag was vooral of ze terug zou willen keren en of ze daartoe bereid zou zijn. Dat blijkt het geval: "Ja, absoluut. 100 procent," aldus Keen.

Verre toekomst
Logan speelde zich af in 2029, in een wereld waarin er significant minder mutanten zijn en de X-Men uit elkaar zijn. Logan / Wolverine, wiens krachten langzaamaan minder worden, brengt zijn dagen door met zorg voor Professor X. Tot een vrouw hem vraagt om een meisje, Laura, naar de Canadese grens te brengen. Naarmate het verhaal vordert, blijkt dat het meisje gemaakt is met Logans DNA en dat ze achtervolgd wordt door de kwaadaardige corporatie die haar gemaakt heeft.

Maar of Keen ooit terug kan keren? Dat is maar de vraag. Het hangt er natuurlijk van af wat Marvel uiteindelijk besluit te doen met de X-Men. En dat weten we helaas nog niet.

NieuwsFilm

meest populair