Algemeen

X-23 terug in het Marvel Cinematic Universe?

De heldin uit de film Logan kan terugkeren.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Actrice Dafne Keen was in Logan te zien als X-23. Fans hopen al langer dat het personage naar het witte doek komt en nu ze te zien was, hopen mensen dat ze te zien zal blijven.

Keen sprak met de site ComicBook.com over het verschijnen van haar personage in het Marvel Cinematic Universe. De vraag was vooral of ze terug zou willen keren en of ze daartoe bereid zou zijn. Dat blijkt het geval: "Ja, absoluut. 100 procent," aldus Keen.

Verre toekomst
Logan speelde zich af in 2029, in een wereld waarin er significant minder mutanten zijn en de X-Men uit elkaar zijn. Logan / Wolverine, wiens krachten langzaamaan minder worden, brengt zijn dagen door met zorg voor Professor X. Tot een vrouw hem vraagt om een meisje, Laura, naar de Canadese grens te brengen. Naarmate het verhaal vordert, blijkt dat het meisje gemaakt is met Logans DNA en dat ze achtervolgd wordt door de kwaadaardige corporatie die haar gemaakt heeft.

Maar of Keen ooit terug kan keren? Dat is maar de vraag. Het hangt er natuurlijk van af wat Marvel uiteindelijk besluit te doen met de X-Men. En dat weten we helaas nog niet.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Doen !!!

Ang3l

Avatar

Ik word echt zo schijtziek van dit non-nieuws. Dit is geen nieuws. Een actrice vragen :"Zou je t luek vinden?" is geen nieuws. Er is geen opzet, er is geen gerucht, er is alleen een vraag: Zou je t leuk vinden?

Als ze t aan mij zouden vragen opf ik t leuk zou vinden in t MCU the komen rondhupsen, zou ik ook ja zeggen. Bring on the clickbait!

Pff, deze site wordt echt steeds erger.

Peace

Avatar

+1 Ang3l
Misschien zouden ze ook een artikel willen schrijven over mij want ik zou graag Doctor Doom spelen in de MCU .

leidenaar

Avatar

+2 Ang3l, plus dat er bij de reacties ook weinig meer te lachen valt de laatste tijd, geen discussies ook. Saaie bedoening, slechte artikelen.
Hou het even voor gezien weer hier, toedeloe.

Artificialis

Avatar

We hoeven er niet op te rekenen dat kleine personages uit het X-Men universum van 20th Century Fox ooit in het Marvel Cinematic Universum zullen gaan verschijnen. We krijgen hooguit Ryan Reynolds te zien. En misschien dat we Patrick Stewart en Hugh Jackman als cameo in het multiverse zien opduiken. Dafne Keen en Sophie Turner en dergelijk gaan we echt niet meer te zien krijgen. Hooguit in andere rollen.

Scheerzeep

Avatar

@Ang3l

Zou dat ook niet iets te maken kunnen hebben met het feit dat de meeste filmproducties stilliggen, er weinig nieuwe titels worden aangekondigd en er geen grote persmomenten plaatsvinden, zou je denken?

Sunspot

Avatar

WEet niet of het gaat werken in het MCU, veel te soft.

Ang3l

Avatar

@Scheerzeep

Dat versterkt de komkommertijd, maar dit was er al voor Corona.

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Pff, deze site wordt echt steeds erger"
Ik heb geruchten gehoord dat de naam van deze site gaat veranderen in NormaalTotaal speciaal om nog meer Telegraaf lezers naar deze site te lokken. Smiley face

leidenaar "plus dat er bij de reacties ook weinig meer te lachen valt de laatste tijd, geen discussies ook"
Tja, het beste paard van stal weg halen aka het off-topic gedeelte. Maar gelukkig krijgen we daarvoor dit soort "leuke" artikelen in de plaats.

Dawgruule

Avatar

^ waarom zijn de off-topic artikelen eigenlijk weer weg?

Pascal08

Avatar

Hopelijk wordt ze gespeeld door Edward Furlong, voor diversiteit redenen.

NieuwsFilm

meest populair