'The Batman' stopt met opnames op locatie

Waarmee de film alleen nog op de set opgenomen wordt.

Na enkele maanden stilgelegen te hebben, wordt er op dit moment gekeken om de opnames van The Batman weer te hervatten. Maar het verhaal gaat interessant genoeg dat het niet gaat om opnames die op locatie plaatsvinden. Die zouden geschrapt zijn in het voordeel van volledige studio-opnames.

De productie van The Batman zou eigenlijk twee weken stilgelegd worden. Maar dat plan veranderde toen de coronapandemie steeds heftiger werd. Sinds dat moment heeft Warner Bros. ook de releasedatum flink verschoven naar oktober 2021. En nu kijkt men naar een hervatting.

Enkel in de studio
Er wordt nu gekeken om de opnames enkel nog in de studio plaats te laten vinden. De crew bouwt daarvoor alle noodzakelijke sets op in een studio. Dat doet The Batman om te voorkomen dat er nog meer problemen kunnen ontstaan door de coronacrisis.

Door de opnames enkel binnen te situeren, zorg je er immers voor dat je de omgeving volledig in de hand kan houden. Voor Warner is dat ook een manier om te voorkomen dat de opnames weer stil komen te liggen, of in elk geval ervoor te zorgen dat de kans daarop zo klein mogelijk wordt.




NieuwsFilm

meest populair