James Bond en M op nieuwe foto 'No Time to Die'

James Bond en M op nieuwe foto 'No Time to Die'

De teasers gaan rustig aan door.

Eigenlijk had James Bond-film No Time to Die al te zien moeten zijn. Maar helaas sloeg het coronavirus toe en sindsdien zijn de releases van heel wat grootschalige films uitgesteld. Een daarvan is de laatste Bond-film met Daniel Craig.

Om ons warm te houden, wordt er zo nu en dan een nieuwe foto vrijgegeven. Vandaag krijgen we er eentje te zien van Bond en M (Ralph Fiennes). Ze staan op de Hammersmith Bridge, in een scène die ondertussen al een jaar geleden is opgenomen.


Bekijk de afbeelding

No Time to Die
Volgens regisseur Cary Fukunaga is de film echt helemaal af. Hem is meermaals gevraagd of hij niet wat dingen zou willen veranderen nu hij toch die kans heeft. Maar dat wil hij niet: "De film was echt op elke mogelijke manier afgerond. Mentaal en emotioneel had ik de film ook al afgerond." Ergens had hij nog wel naar de film willen kijken in de post-productie, maar financieel bleek dat niet haalbaar.

In deze laatste Bond-film voor Daniel Craig, zien we dat James Bond een teruggetrokken leven leidt op Jamaica. Maar zijn rust wordt verstoord als Felix Leiter (Jeffrey Wright), een oude vriend van de CIA, zijn hulp vraagt. Bond komt daarmee op het spoor van een mysterieuze schurk (Rami Malek) die bewapend is met een gevaarlijke nieuwe technologie.

Vanaf 12 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair