De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Old Guard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor , Marwan Kenzari, e.a.
De onsterfelijke soldate Andy beschermt samen met haar collega's de mensheid al eeuwen tegen kwaadwillenden. Andy's team opereert in het diepste geheim, dus wanneer de huurlingen plotseling worden ontmaskerd, moeten ze vechten om hun identiteit geheim te houden. Ondertussen ontdekt het team ook nog eens een onverwacht nieuw lid.

#2 Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Freddie Highmore, Johnny Depp, David Kelly, e.a.
De in armoede opgegroeide Charlie heeft het geluk aan zijn zijde wanneer hij bij een reep chocolade een gouden toegangsticket tot de fabriek van de excentrieke snoepmaker Willy Wonka vindt. Samen met zijn opa, de andere jonge winnaars en hun ouders, wordt Charlie rondgeleid door de wonderlijke fabriek, waar hem aan het einde van de rit iets bijzonders staat te wachten.

#3 Superjuffie (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Smits | Cast: Diewertje Dir, Harry Piekema, Carly Wijs, e.a.
Juf Josje lijkt een doodnormale juf, maar bezit stiekem over superkrachten waarmee ze kan vliegen en met dieren kan praten. Deze krachten heeft ze gekregen van een mysterieus beeldje in haar nieuwe huis. Hoewel ze haar krachten liever verborgen houdt, moet ze toch samen met haar leerlingen in actie komen wanneer er een tijger uit de dierentuin verdwijnt.



#4 Patriots Day (2016)
#5 365 dni (2020)
#6 Desperados (2020)
#7 The F**k-It List (2019)
#8 The Meg (2018)
#9 Only (2019)
#10 Escape from Pretoria (2020)


NieuwsFilm

meest populair