Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 13:01 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Old Guard (2020)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor , Marwan Kenzari, e.a.
De onsterfelijke soldate Andy beschermt samen met haar collega's de mensheid al eeuwen tegen kwaadwillenden. Andy's team opereert in het diepste geheim, dus wanneer de huurlingen plotseling worden ontmaskerd, moeten ze vechten om hun identiteit geheim te houden. Ondertussen ontdekt het team ook nog eens een onverwacht nieuw lid.

#2 Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Regie: Tim Burton | Cast: Freddie Highmore, Johnny Depp, David Kelly, e.a.
De in armoede opgegroeide Charlie heeft het geluk aan zijn zijde wanneer hij bij een reep chocolade een gouden toegangsticket tot de fabriek van de excentrieke snoepmaker Willy Wonka vindt. Samen met zijn opa, de andere jonge winnaars en hun ouders, wordt Charlie rondgeleid door de wonderlijke fabriek, waar hem aan het einde van de rit iets bijzonders staat te wachten.

#3 Superjuffie (2018)
Regie: Martijn Smits | Cast: Diewertje Dir, Harry Piekema, Carly Wijs, e.a.
Juf Josje lijkt een doodnormale juf, maar bezit stiekem over superkrachten waarmee ze kan vliegen en met dieren kan praten. Deze krachten heeft ze gekregen van een mysterieus beeldje in haar nieuwe huis. Hoewel ze haar krachten liever verborgen houdt, moet ze toch samen met haar leerlingen in actie komen wanneer er een tijger uit de dierentuin verdwijnt.



#4 Patriots Day (2016)
#5 365 dni (2020)
#6 Desperados (2020)
#7 The F**k-It List (2019)
#8 The Meg (2018)
#9 Only (2019)
#10 Escape from Pretoria (2020)


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Charlie and the Chocolate Factory behoort tot Tim Burton slechtste films. Het enige wat overtuigend was het chocoladeriviertje. Wat betreft ben ik het 100% eens met de heren van RLM.

xarkov

Avatar

Laatst nog het orgineel van Charlie en zijn fabriek voor het eerst gekeken. Was echt veel beter dan de Tim Burton versie.

chefry1983

Avatar

Charlie is wel leuk maar Gene Wilder was zoveel beter

Master Of Films

Avatar

Bijna 50 jaar oud is de Willy Wonka film, staat nog steeds als een huis.
Het was een onmogelijke taak voor Depp om Willy Wonka te gaan spelen. Daarnaast deed Tim nog meer verkeerde dingen. Waar in de film Willy Wonka nog een echte onderscheid had tussen de absurde chocoladefabriek en het normale buiten de chocoladefabriek, kon Tim het niet laten om helemaal geen onderscheid te maken. Ook ging Burton vrij ver met de Oempa Loempa's. Wonka’s jeugd was tevens niet nodig om het uit te leggen.

Dennis Rietkerk

Avatar

The old guard een meesterwerk van Netflix, zie graag nog meer van zulke films verschijnen! Aktie zoals het hoort.

Spider-fan

Avatar

Ik vond The Old Guard ook weinig bijzonders, maar hij wordt toch behoorlijk goed ontvangen. Ik denk dat het te maken heeft met de personages, want de actie is niet bijzonder en het verhaal waarin je van alles moet aannemen zonder dat er veel over uitgelegd of uitgediept wordt is dat ook niet. Dus het enige wat je dan overhoudt zijn de personages zelf.
Maar het blijft altijd moeilijk te begrijpen wat er goed is aan een film als je er zelf weinig in ziet.

NieuwsFilm

meest populair