Algemeen

Stijlvolle poster voor Oscar Isaacs 'The Card Counter'

Een strak en elegant design voor deze wraakfilm.

door Timothy van Damme om 07:57 in Algemeen
Fans van Oscar Isaacs kijken reikhalzend uit naar The Card Counter. Goed nieuws, de misdaadthriller is weer iets dichterbij gekomen.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Focus Features de wraakfilm heeft aangekocht. Dat wordt gevierd met een stijlvolle poster.
Stilgelegd
Met nog slechts 5 opnamedagen te gaan, werd The Card Counter in maart stilgelegd. Een niet nader genoemd castlid bleek toen besmet te zijn met COVID-19. De opnames werden recent alsnog afgerond.

Het verhaal en de regie worden verzorgd door Paul Schrader. Hij was als schrijver verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Taxi Driver en Raging Bull. Als regisseur zou je hem kunnen kennen van Cat People of Dominion: Prequel to the Exorcist.

Wraak
Het verhaal van The Card Counter draait om gokker en voormalig soldaat William Tell. Hij neemt de rebelse Cirk onder zijn hoede en probeert hem de kunst van het pokeren bij te brengen.

Maar het blijkt onmogelijk om Cirk op het juiste pad te houden. Deze wil koste wat kost wraak nemen op een militaire kolonel, toevallig ook een vijand van Tell. Langzaam wordt hij in de duisternis van zijn verleden gezogen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Klinkt goed, ik ga kijken.

NieuwsFilm