Diverse cast voor Nederlandse romcom 'Just Say Yes'

Diverse cast voor Nederlandse romcom 'Just Say Yes'

Een presentatrice, een zanger, een musicalster en een youtuber komen samen in deze film.

De Nederlandse ensemble-romcom brengt nog altijd veel geld in het laatje. Dat begon met Alles is liefde en de formule is bijna 15 jaar later nog niet uitgewerkt. De nieuwste aanwinst heet Just Say Yes.

Een aantal dagen geleden werd al bekend gemaakt dat Yolanthe Cabau van Kasbergen de hoofdrol in de film en vertolkt en dat volkszanger Tino Martin ook een rolletje bemachtigd heeft. Inmiddels kunnen we daar Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij aan toevoegen.

Opnames
Deze romcom is gemaakt door het team achter F*ck de liefde. De opnames zijn afgelopen week begonnen en de film zou op 28 januari 2021 in de Nederlandse bioscopen moeten draaien.

De regie wordt verzorgd door het duo Appie Boudellah en Aram van de Rest. De titelsong komt van eerdergenoemde Tino Martin.

Perfect bruiloft
Lotte (Cabau) droom al haar hele leven van de perfect bruiloft. Wanneer haar charmante verloofde en collega Alex het huwelijk afblaast, is ze de wanhoop dan ook nabij. Ze trekt in bij haar egoïstische zus Estelle, die zelf ook op het punt staat te gaan trouwen.

Op haar werk heeft ze het niet veel makkelijker. Ze moet bij de regionale TV zender blijven samenwerken met haar ex en als klap op de vuurpijl wordt nieuweling Chris aangenomen om de kijkcijfers te verbeteren. En net wanneer Lotte denkt dat het dieptepunt bereikt is, loopt het vrijgezellenfeest van haar zus volledig uit de hand.

NieuwsFilm

meest populair