Werk aan 'Dune' gaat binnenkort weer verder

Werk aan 'Dune' gaat binnenkort weer verder

De productie reist naar Boedapest.

De opnames van Dune gaan bijna weer verder. Actrice Rebecca Ferguson bevestigt in een bericht op haar Instagram. Daarin schrijft ze dat er heropnames gaan plaatsvinden in Boedapest.

"Dune keert terug naar Boedapest en zal dat binnenkort doen. We nemen dan wat extra shots op en ik kan niet wachten om iedereen te zien en weer onder die kap te kruipen!" schrijft Ferguson bij haar bericht. Het bevat verder een mooie foto van de cover van het gelijknamige boek van Frank Herbert waar de film op gebaseerd is.

Dune!
Dune wordt geregisseerd door Denis Villeneuve en is een groots verhaal. We volgen Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman. Hij wordt geboren met een lotsbestemming die ver voorbij zijn eigen begrip gaat.

Paul moet naar de meest gevaarlijke planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn mensen veilig te stellen. Als kwaadwillende krachten exploderen in een conflict rond de exclusieve voorraad van de meest gewilde grondstof in het universum die zich enkel op de planeet bevindt, kan hij de geschiedenis veranderen.

Dune zou 17 december in de bioscoop moeten draaien.



NieuwsFilm

meest populair