Algemeen

Dat gaat de goede kant op: Ook regisseur van 'Constantine' is in voor een sequel

Francis Lawrence heeft de hoop sinds 2005 nooit helemaal opgegeven.

door Arjen Rooseboom om 12:17 in Algemeen
De populariteit van Keanu Reeves zit weer in de lift en dus zien veel filmmakers hun kans schoon om onverwachts nog een financieel slaatje te slaan uit film(s) die verleden tijd leken. Na Bill & Ted en The Matrix lijkt volgens het laatste nieuws nu Constantine aan de beurt.

Hoofdrolspeler Reeves heeft duidelijk aangegeven graag terug te keren in de rol uit het verleden en zelfs oorspronkelijk regisseur Francis Lawrence (The Hunger Games) lijkt honderd procent te porren voor een follow-up:

Lawrence sprak met SLASHFILM en zei: "Keanu en ik hebben er onlangs over gepraat met Akiva Goldsman (producent, red.) We zijn dol op de film en de fans ook, gezien diens cultstatus. Het zou makkelijk kunnen als onderdeel van die gedeelde universums. Het is wachten op de studio".

Comic-Con@Home
Ongetwijfeld gaan we meer nieuws te horen krijgen tijdens de aanstaande Comic-Con@Home, want daar zal een grote delegatie van zowel de film als de HBO-serie zich met elkaar herenigen, waaronder Reeves himself.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

hbo serie?

Decepticon

Avatar

"Het zou makkelijk kunnen als onderdeel van die gedeelde universums."

En dat is juist wat ze niet moeten doen, maak dan een losstaand vervolg op die eerste film.

KeesjeNL

Avatar

Ik hoop niet op een remake maar gewoon een deel 2 van deel 1 (uit 2005), dat was namelijk een hele goede en griezelige film.

Rafael11

Avatar

Vind Keanu Reeves een toffe gast en geniet van z'n films. Maar neh, voor mij was hij niet echt een goeie John Constantine. Als er nog een film over Constantine komt, zou ik gwn voor Matt Ryan gaan, die hem in de Arrowverse speelt. Hij is een perfecte John Constantine imo.

jimb

Avatar

ze hebben nog geen enkele acteur uit de series in een DCEU film laten spelen, dus Matt zal er ook wel niet in komen.

Maar een vervolg op de eerste film zou ik wel graag willen zien.

NieuwsFilm

meest populair