Videoland voegde deze vijf nieuwe films toe

Videoland voegde deze vijf nieuwe films toe

Waaronder een hele gave titel.

Videoland kwam met een paar nieuwe toptitels deze week. Vandaag zetten we al die titels voor je op een rij!

Jack Reacher (2012): 'Jack Reacher' onder regie van Christopher McQuarrie (The Way of the Gun, 2000) gaat over de ex-militair Jack Reacher die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit.


Wonders of Africa: What a Difference a Day Makes (2018): We volgen in Afrika verschillende diersoorten om te zien hoe zij de dag beleven. Als de zon opkomt, begint voor de dieren elke keer weer een heel nieuw avontuur.


K-19: The Widowmaker (2002): Kapitein Vostrikov gaat met de eerste Russische nucleair aangedreven onderzeeboot op patrouille op de Atlantische oceaan. Er dreigt een meltdown en de bemanning doet er alles aan om een nucleaire ramp te voorkomen.


Jaguarland (2019): We volgen van dichtbij een aantal jaguars in hun natuurlijke leefomgeving. Daarvoor reizen we af naar het grootste draslandgebied ter wereld, de Pantanal in Zuid-Amerika. Een gebied dat 150.000 km² bestrijkt en ook bekend staat als Jaguarland.


Sterke Verhalen (2010): Plattelandsjongen Dennis van de Molen gaat studeren in Amsterdam, de stad van seks, drugs en wilde feesten. Op weg naar zijn studentenflat leert hij het meisje van zijn dromen kennen. Ze deelt flyers uit voor een feest. Dennis wil daar absoluut naartoe en zoekt contact met de organisator. Deze haalt Dennis over om een pinguïn uit Artis te stelen. Al snel is de pinguïndief het nieuws van de dag, met alle gevolgen van dien.


NieuwsFilm

meest populair