Charlize Theron had na 'The Old Guard' meerdere operaties nodig

Charlize Theron had na 'The Old Guard' meerdere operaties nodig

De actrice beet door de pijn heen.

The Old Guard is extreem goed onthaald op Netflix. Binnen vier weken werd de film met o.a. Charlize Theron dan ook zo'n 72 miljoen keer bekeken, waardoor hij dus al bijvoorbeeld meer is bekeken dan The Irishman. Theron onthult dat ze voor het spelen van de rol behoorlijk ver heeft moeten gaan.

De met een Oscar bekroonde actrice liet weten dat ze na de opnames meerdere operaties moest ondergaan. Zo liep ze een vervelende blessure op aan haar duim toen er nog maar vijf weken nodig waren op het project af te ronden. Theron besloot het dan ook voor zich te houden totdat de opnames volledig achter de rug waren.

Operaties
''Ik wist niet hoe serieus de blessure was'' begint Theron. ''Ik had geen tijd om ernaar te laten kijken dus vocht ik me door de pijn heen. Een vechtscène duurde maar liefst vijf dagen, terwijl mijn duim helemaal niet meer op het bot stond''.

De actrice had eveneens last van beknelde zenuwen in haar elleboog, waardoor ze tijdens bepaalde scenes haar hand niet meer voelde: ''Ik kon mijn hand helemaal niet meer gebruiken. Tijdens een scène zit ik op een paard, maar ik moest het onder controle houden met maar een hand. Pas nadat alle opnames erop zaten kwam ik erachter dat ik maar liefst drie operaties nodig had''.

NieuwsFilm

meest populair