Officieel: 'Tenet' opnieuw vertraagd! Wel in Nederland?

Officieel: 'Tenet' opnieuw vertraagd! Wel in Nederland?

Geen Tenet in augustus in de bioscoop.

De film moest eigenlijk verleden week verschijnen, maar Tenet werd even geleden vertraagd tot midden augustus. Afgelopen periode waren er twijfels of de film überhaupt wel deze zomer uit zou komen. Nu is de kogel door de kerk, met een klein hoopvol puntje.

Via Variety heeft Warner Bros. de nieuwste film van Christopher Nolan voor onbepaalde tijd vertraagd. Warner heeft de film namelijk van de verschijningskalender gehaald. Een nieuwe verschijningsdatum wordt "zo snel als mogelijk" bekendgemaakt. Toby Emmerich, voorzitter van Warner Bros.:


"We zullen binnenkort een nieuwe releasedatum in 2020 delen voor Tenet, de volledig originele en verbluffende film van Christopher Nolan. We behandelen Tenet niet als een traditionele wereldwijde release, en onze aankomende marketing- en distributieplannen zullen dat weerspiegelen."

Dus wel in Nederland?
De kans bestaat dat Tenet wel in augustus in de Nederlandse bioscoop verschijnt. Waar de coronabesmettingen in de Verenigde Staten toenemen, blijven deze in Nederland ver onder een kritisch punt. De grote Nederlandse bioscopen zijn sinds 1 juni open, met sinds 1 juli meer capaciteit.

Ook werd bekend dat The Conjuring: The Devil Made Me Do It, de derde film in de reeks, is verplaatst naar juni 2021. Het zou dus goed kunnen dat Tenet nu (voorlopig) op 11 september in de boeken staat.



NieuwsFilm

meest populair