'The Conjuring' krijgt (veel latere) nieuwe releasedatum

'The Conjuring' krijgt (veel latere) nieuwe releasedatum

Fans van James Wans franchise moeten een stuk langer wachten dan ze waarschijnlijk hadden gedacht.

Warner Bros. heeft vandaag via Deadline naar buiten gebracht dat horror-sequel The Conjuring 3 is verplaatst van een release in september 2020 naar een release op 4 juni 2021. Het nieuws werd tussen neus en lippen door gemeld toen bekend werd dat de release van Tenet voorlopig (opnieuw) wordt uitgesteld.

In The Conjuring 3 gaan we zien hoe Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga) een van de meest sensationele en belangrijkste zaken uit hun carrières als paranormale onderzoekers moeten zien op te lossen. Het verhaal begint, zoals vaak het geval in dit soort films, met een gevecht om de ziel van een jochie, maar leidt tot gebeurtenissen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. De film is deels gebaseerd op een waargebeurde zaak die eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis betrof dat een moordverdachte als motief gebruikte dat hij bezeten was door een demon ten tijde van de moord. Een behoorlijk interessant gegeven dus.

James Wan terug in beperkte mate
James Wan neemt ditmaal weliswaar geen plaats in de regiestoel, maar neemt wel de productie voor zijn rekening. De regie droeg hij vorig jaar over aan Michael Chaves (The Curse of La Llorona).

NieuwsFilm

meest populair