Eindscène met Joker uit 'Suicide Squad' onthult door regisseur

Eindscène met Joker uit 'Suicide Squad' onthult door regisseur

David Ayer nam deze scène volledig op. Die willen we wel zien!

Volgend jaar krijgen we Zack Snyder's Justice League te zien op HBO Max en daarin zien we grotendeels wat Zack Snyder had willen maken van de film die in 2017 flink werd aangepast door Warner Bros. Nu de Snyder Cut er komt, groeit de roep om de Ayer Cut van Suicide Squad.

Ook regisseur David Ayer ziet dat wel zitten. Hij hint al jaren naar het bestaan van een veel andere versie met ook veel andere beelden van Joker van Jared Leto. Na een vraag van een fan, blijkt dat hij de eindscène inclusief deze DC-schurk compleet heeft opgenomen en heeft afgerond. De scène ligt dus gewoon ergens op de plank.

Joker overleeft helikoptercrash
De scène was heel kort te zien in de trailers, maar verscheen niet in de bioscoopversie. De beelden spelen zich af tijdens het slotstuk als blijkt dat Joker de helikoptercrash heeft overleeft en samenspant met Enchantress.


Het is echter onduidelijk of dit een trucje is van de tovenares Enchantress (Cara Delevingne) die het magisch te laten verschijnen van de Joker kan gebruiken om Harley Quinn (Margot Robbie) te doen overstappen naar haar.

Wie weet zien we het komende jaren in David Ayer's Suicide Squad die dan waarschijnlijk op HBO Max zal moeten verschijnen, net als Zack Snyder's Justice League in 2021.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair