Overduidelijk bewijs dat 'The New Mutants' snel op Disney+ verschijnt?

Overduidelijk bewijs dat 'The New Mutants' snel op Disney+ verschijnt?

De Marvel-film lijkt een enkeltje streaming te krijgen.

Al jaren wachten de liefhebbers van de X-Men films van 20th Century Fox Studios op The New Mutants. Nu is er een opgenomen tv-spot verschenen die overduidelijk zegt dat de film rechtstreeks op Disney+ verschijnt.

Via de verder onbekende Twitteraar Eth verscheen er een soort van tv-spot online voor The New Mutants en die beelden geven aan dat de Marvel-film vanaf 4 september te streamen is via Disney+. De video doet echter snel vermoeden dat het gaat om iets dat door een fan is gemaakt.

Disney ontkent, maar...
Volgens Comic Book Movie zouden vertegenwoordigers van Disney bevestigen dat het gaat om een fanvideo. In de video zijn echter beelden te zien die nog in geen enkele andere tv-spot of trailer te zien zijn geweest.

De kans bestaat dat 20th Century Studios / Disney het nieuws wilt onthullen tijdens de panel tijdens Comic-Con@Home dat aankomende dagen plaatsvindt.


Onlangs verscheen er al een nieuwe trailer en aan het einde werd aangekondigd dat er tijdens het online Comic Con-event meer over de film van regisseur Josh Boone bekend wordt.

NieuwsFilm

meest populair