Kijktip: 3 topfilms voor vanavond!

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond!

Er zijn weer heel wat mooie titels te zien.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet die je vanavond kunt bekijken.

Toy Story 4 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Cooley | Cast: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, e.a. | Te zien op: Disney+
Bonnie, het zusje van Andy, komt na haar eerste schooldag thuis met een zelfgemaakt poppetje, genaamd Vorkie. Dit figuurtje blijkt echter te leven en doet er alles aan om te ontsnappen. Wanneer Vorkie ook - tot groot verdriet van Bonnie - bij een gezinsvakantie ontsnapt, besluiten de oude speelgoedfiguren van Andy, waaronder Woody en Buzz Lightyear, alles op alles te zetten om hem te vinden.

Dirty Dancing (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emile Ardolino | Cast: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Wayne Knight, e.a. | Te zien op: Netflix, Amazon Prime Video & Net 5 (20:30 uur)
De brave, maar verwende Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt samen met haar familie de zomermaanden door op een vakantiepark. Daar valt ze als een blok voor de rijpere, charismatische dansinstructeur Johnny Castle. Samen beleven ze de tijd van hun leven en werken ze toe naar een onvergetelijke einddans.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a. | Te zien op: Netflix & Spike (22:30 uur)
De charmante jongeman Frank Abagnale Jr. weet door zich voor te doen als piloot, arts en jurist miljoenen dollars op te strijken. De verbeten FBI-agent Carl Hanratty zit de hem achterna, maar de meesteroplichter is hem elke keer net een stap voor en weet zo jarenlang uit de klauwen van de autoriteiten te blijven.

NieuwsFilm

meest populair