Amber Heard over bloederig incident: "Johnny Depp bekogelde mij met flessen"

Amber Heard over bloederig incident: "Johnny Depp bekogelde mij met flessen"

De actrice gaf woensdag haar versie van het verhaal.

Het knettert behoorlijk hard tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard in de rechtbank in Londen, waar het proces dat de acteur heeft aangespannen tegen The Sun momenteel plaatsvindt. De twee beroemdheden beschuldigen elkaar namelijk dag in, dag uit van de meest vreselijke dingen. Zo beweerde Heard woensdag dat Depp haar eens heeft 'bekogeld' met drankflessen.

Op haar derde dag in de getuigenbank heeft Amber Heard (34) opnieuw het verhaal van Johnny Depp (57) ontkend. Hij claimde vorige week dat Heard de keuken van hun woning in Australië in 2015 volledig had vernield door een wodkafles naar hem te gooien. Daarbij zou de acteur ook zijn vingertopje zijn verloren. Volgens Heard is dat verhaal echter helemaal niet waar en is Depp juist degene geweest die met flessen begon te gooien.

In de rechtbank beweerde Heard gisteren dat Depp haar tijdens die desbetreffende ruzie "bekogelde met zo'n dertig glazen flessen alsof het granaten waren". Haar periode in Australië omschrijft ze als een "gijzeling". "Hij was zijn verstand helemaal verloren door de grote hoeveelheid alcohol en drugs die hij had genuttigd", verklaarde Heard over Depp. Op foto's van het incident is een keukenvloer vol glasscherven en bloed zichtbaar.

Over deze zaak
Dit verhoor van Heard maakt onderdeel uit van de rechtszaak die Depp wegens laster heeft aangespannen tegen The Sun. Die Britse tabloid zette hem ooit in een artikel neer als 'vrouwenmishandelaar'. De acteur pikte dat niet en eist nu een forse schadevergoeding. Het proces duurt naar verluidt nog een week. Wanneer de uitpraak volgt, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair