Korte speelduur voor de Marvel-film 'The New Mutants' bekend

Korte speelduur voor de Marvel-film 'The New Mutants' bekend

The New Mutants is nu dé eerste grote film van zomer 2020.

Met het voor onbepaalde tijd uitstellen van Tenet en Mulan zijn de rampenfilm Greenland (STX) en Marvel-film The New Mutants dé eyecatchers in de maand augustus.

De grote vraag is of dit ook de films moeten zijn om de bioscoopwereld een impuls te geven aan de bezoekersopkomsten... Maar wie weet! Het zouden allebei prima films kunnen zijn. De laatste, de Marvel-film van Josh Boone krijgt in ieder geval flink wat promotie. Ook is de speelduur bekend. De film gaat namelijk 98 minuten duren. Boone tegenover Collider:


"Ik denk dat de film 98 minuten duurt of zoiets. Het waren er nooit meer dan 104. Blijkbaar was de originele cut ongeveer twintig minuten langer. We hebben alle verwijderde scènes voor de fans verzameld. Het waren meer dingen die te grappig waren of wat betreft de toon gewoon niet helemaal paste, maar het zijn leuke personagemomenten waarvan ik denk dat fans ze leuk zullen vinden."

Reeks posters The New Mutants
Gisteren zagen we al de brute beginscène uit de stevigere mutantenfilm en nu zie je hieronder een reeks posters die zich vooral focussen op de personages van Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball), Henry Zaga) (Roberto) en Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage.

Vanaf 27 augustus moet The New Mutants op het Nederlandse witte doek te zien zijn. Ga jij tegen die tijd heen?




NieuwsFilm

meest populair