'Justice League'-acteur waarschuwt regisseur Joss Whedon

'Justice League'-acteur waarschuwt regisseur Joss Whedon

De acteur is helemaal klaar met het gedrag van de Avengers-regisseur.

Afgelopen periode liet acteur Ray Fisher zich uit over het gedrag van filmmaker Joss Whedon tijdens het opnemen van Justice League. Whedon rondde de film van Zack Snyder af en moest daarbij ingrijpende keuzes maken die uiteindelijk slecht uitpakten, mede door de inmenging van Warner Bros.

Volgens Fisher zou Whedon de cast en crew van de DC-film "grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar" hebben behandeld. Tijdens Justice Con dit weekend ging hij een stapje verder door te zeggen dat Whedon bang moet zijn:


"Terwijl we spreken is er een proces gaande om tot de kern te komen van alles waar ik het over heb. De man is waarschijnlijk bang, en dat zou hij ook moeten zijn, omdat we de kern van alles - echt alles - wat er gebeurt is duidelijk zullen maken."

Geheimhoudingsovereenkomst
Fisher zei dat hij nog te maken heeft met een geheimhoudingsovereenkomst en dat hij dus moet uitkijken met wat hij zegt. "Dit zal enige tijd duren, we zullen het voor elkaar krijgen, we zullen winnen en dan kunnen we verder gaan met het leven," aldus Fisher.

Het is duidelijk dat Fisher een klopjacht is gestart en dat hij denkt dat Whedon uiteindelijk het onderspit zal delven. Maar wat is er gebeurd? Was Whedon bijvoorbeeld racistisch of misschien wel gewelddadig? De regisseur zou uit verschillende hoeken de nodige steun krijgen.

NieuwsFilm

meest populair