Black Superman-kostuum in 'Zack Snyder's Justice League'-clip onthuld!

Black Superman-kostuum in 'Zack Snyder's Justice League'-clip onthuld!

Hoe gaaf ziet dit er uit!

Een nieuwe clip van Zack Snyders Justice League laat dan eindelijk de Black Superman suit zien. De beelden komen uit een uur durend panel over de film, waarin Zack Snyder allerhande onthullingen deed.

Maar voor de DC-fan is deze clip natuurlijk een van de belangrijkste onthullingen. Het zwarte pak van Superman had eigenlijk in de film te zien moeten zijn, maar werd er door Joss Whedon uiteindelijk niet in gezet. Zonde, want fans waren mede daardoor (en vele andere factoren) erg teleurgesteld in de film.

De beelden
Op de beelden zien we Superman (Henry Cavill) met het zwarte pak landen in de werkplaats van Bruce Wayne. Daar is op dat moment Alfred Pennyworth (Jeremy Irons) aan het klussen. Het zwarte pak zat oorspronkelijk niet in de film.

Snyder veranderde de kleur in post-productie, maar Warner Bros. keurde het niet goed. Omdat de studio niet begreep welke rol het zwarte pak had in de resurrection arc van Superman. In de comics heet het pak het Recovery Suit, omdat Superman daarin kan genezen. Hieronder de clip.



NieuwsFilm

meest populair