Algemeen

'Mad Max: Fury Road' werd gekenmerkt door enorme spanningen op de set

Tom Hardy en Charlize Theron konden elkaar niet uitstaan.

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
Er waren heel wat spanningen tussen Tom Hardy en Charlize Theron op de set van Mad Max: Fury Road. Die zorgden ervoor dat het moraal onder de crew en de andere castleden soms wat laag was.

Dat vertelt Dayne Grant, die als stunt double voor Charlize Theron werkte, aan Metro. Er was eigenlijk meteen een zekere vijandigheid tussen de twee die ook meteen merkbaar was.

Spanningen op de set
"We wisten het echt vanaf het begin. We wisten dat het aan de hand was toen we de choreografie voor de vechtscènes deden. Er waren toen al spanningen," begon Grant. "Dus we werden bijgepraat en moesten gewoon blijven proberen en proberen het zoveel mogelijk te laten werken, wat moeilijk is omdat je normaalgesproken een groep vormt en nu werkte je soort van gescheiden."

Dat was dus ook heel complex, "want de twee wilden helemaal niet samen te zien zijn. Ik moest alles met [Tom] maken, dus vaak kwam Charlize dan en wilden ze eigenlijk geen scènes opnemen samen. Dus moest ik vaak staan waar Charlize stond. En Tom's double werkte dan weer continu samen met Charlize."

De film was een groot succes, maar de spanningen tussen de twee maakten het werk wel ingewikkeld. Overigens hebben zowel Charlize Theron als Tom Hardy al eens verteld dat ze het achteraf jammer vinden dat het werk zo moeizaam ging en dat ze er nu heel anders in staan.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bauhaus2

Avatar

Zonder te weten wat de reden voor de spanningen waren ben je ook niet met dit artikel...

007

Avatar

En de film was 10 x niks doe mij die oude films maar.

NieuwsFilm

meest populair