'Jurassic World: Dominion' brengt een grootschalig, episch en wereldwijd verhaal

'Jurassic World: Dominion' brengt een grootschalig, episch en wereldwijd verhaal

Geen standaard mensen op een eilandje setting meer.

Jurassic World: Dominion wordt de eerste film in de franchise die zich echt op een wereldwijde schaal af gaat spelen. Regisseur Colin Trevorrow laat weten dat de film wat hem betreft een epische wordt.

In Jurassic World: Fallen Kingdom konden we zien hoe de dinosaurussen ontsnapten en de wijde wereld in trokken. Aan het einde van die film bevestigde Dr. Ian Malcolm nog dat de mensheid zal moeten leren leven naast de dinosaurussen. En dat lijkt zich in Dominion te gaan voltrekken.

Episch verhaal
Een nieuwe setfoto liet onlangs al zien dat we een neergestort vliegtuig gaan zien, in een arctische setting. Dat is een heel nieuwe omgeving voor de franchise en zal niet de enige zijn die nieuw is in de film Jurassic World: Dominion. Regisseur Trevorrow noemt zijn film werkelijk episch.

De film focust zich voor het eerst niet op een kleine groep mensen op een eiland. "Ik weet zeker dat je na het zien van de laatste film ook weet: dit gaat niet meer om een paar mensen op een eiland. Dit is een grootschalig, wereldwijd, episch verhaal met personages van de oorspronkelijke Jurassic Park-films in grote rollen. En natuurlijk Bryce en Chris."

NieuwsFilm

meest populair