G.I. Joe-film 'Snake Eyes' geschrapt voor 2020

G.I. Joe-film 'Snake Eyes' geschrapt voor 2020

En de filmkalender wordt nog een stuk magerder.

De maand oktober en 2020 is opnieuw een grote film armer. En het lijkt er steeds meer op dat september en oktober geen of slechts zeer beperkt nieuwe films laat zien. Nu is ook de G.I. Joe-film Snake Eyes van de studio's MGM en Paramount Pictures geschrapt.

Eerder werden als films als BIOS, Venom II, The One and Only Ivan, The Witches, Monster Hunter, The French Dispatch, Halloween Kills en The Trial of the Chicago 7 vertraagd tot in 2021 of verplaatst naar streaming. Nu zijn de grootste titels in oktober Wonder Woman 1984 van Warner Bros. en Death on the Nile van 20th Century Studios.

Augustus en september al heel dunbezet
In de maand augustus verschijnt in de States (en daarbuiten) eigenlijk alleen nog The New Mutants in bioscoop. In september is The King's Man de veruit grootste release, mits films als Tenet en Mulan niet officieel in die maanden worden uitgegeven.

Het effect op al het verplaatsen was tot op heden dat de films ook niet in Europa en dus Nederland uitkwamen. Nu Tenet eind augustus officieel buiten de States verschijnt, zou het zomaar kunnen dat dit voor meer grote films gaat gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair