Gerucht: 'Captain Marvel 2' wordt een mini-Avengers-film

Gerucht: 'Captain Marvel 2' wordt een mini-Avengers-film

En draait om de Secret Invasion-verhalen uit de comics.

Het gerucht gaat dat Captain Marvel II straks een soort kleinschalige Avengers-film wordt. We zouden straks de Secret Invasion-comics verfilmd zien worden.

De site The Direct climt op basis van anonieme bronnen binnen filmstudio Marvel dat de film heel grootschalig moet worden. De gedachte is onder meer om Ms. Marvel te introduceren in deze film, als een nieuwe heldin. Maar er zullen volgens de site ook "veel andere belangrijke MCU-personages" een rol hebben. Dat moet wel, omdat de film een "mini-Avengers film" moet worden.

Secret Invasion
We horen al langere tijd geruchten dat Captain Marvel II de Secret Invasion-comics zal verfilmen. Daarin keert Carol Danvers terug naar de Aarde om een invasie van Skrulls tegen te werken. In de comics vervangen zij een heleboel belangrijke wereldleiders en Marvel-helden.

Daardoor is van niemand meer zeker of die echt is wie hij claimt te zijn en wordt het nogal spannend op Aarde. Dat de Skrulls mensen kunnen vervangen werd verder al duidelijk met Spider-Man: Far From Home, want daarin zagen we dat Nick Fury op vakantie was en vervangen was door een van de Skrulls.

NieuwsFilm

meest populair