De wacky Looney Tunes zijn terug in 'Poltergeist'-parodie 'Postalgeist'

Dit keer geen geesten op televisie, maar spoken bij het postkantoor!


Binnenkort begint seizoen 1 van Looney Tunes Cartoons op HBO Max. Tijdens hun Comic-Con@Home-paneel debuteerden de makers met een nog nooit eerder vertoonde tekenfilm getiteld POSTALGEIST.

Waar dit een parodie op is, kan je natuurlijk wel raden (als het al niet in de titel van dit artikel stond). Volgens de directie van Warner Bros. koestert Looney Tunes Cartoons de hoge productiewaarde en het proces van de originele theatrale shorts van de wereldberoemde figuurtjes.

De personages zijn te zien in hun klassieke combinaties van eenvoudige, door grapjes aangedreven en visueel levendige verhaaltjes. De nieuwe serie bestaat uit filmpjes met aangepaste plotlijnen en verschillende lengtes voor het hedendaagse publiek. Bekijk POSTALGEIST hieronder:


Wie is er niet mee opgegroeid?
Wat natuurlijk niet verandert, zijn onze bekende vrienden, waaronder konijn Bugs Bunny, eend Daffy Duck, varkentje Porky Pig, kat Sylvester, parkiet Tweety, de Road Runner, Wile E. Coyote, jager Elmer Fudd, sherrif Yosemite Sam, de Tazmanian Devil en ruimteschurk Marvin The Martian.

NieuwsFilm

meest populair