Algemeen

Amy Adams verandert in een hond(!) in donkere comedy 'Nightbitch'

Verdere details over deze 'bijzondere' premisse worden bewust achtergehouden...

door Arjen Rooseboom om 07:31 in Algemeen
Lois Lane-vertolkster en zesvoudig Oscar-genomineerde Amy Adams gaat samenwerken met producer Megan Ellison (Zero Dark Thirty) aan een bewerking van de zwarte roman NIGHTBITCH van Rachel Yoder.

De bizarre synopsis doet wellicht menig wenkbrauw fronzen en dat lijkt ook precies de bedoeling te zijn. Het verhaal legt de absurde en verwilderde waarheden van het moederschap bloot en wordt beschreven als een donkere comedy over een naamloze vrouw en voormalig kunstenaar. Na de geboorte van haar zoontje wordt ze steeds meer in de standaard huiselijkheid geduwd, waardoor ze zich steeds vreemder gaat gedragen en op ten duur de persoonlijkheid overneemt van... een hond.

Eenmaal, andermaal, verkocht!
Volgens DEADLINE heeft Ellison de rechten op het project gewonnen dankzij een veiling. Adams staat klaar om de hoofdrol te spelen en Yoder zal haar eigen boek (dat in de zomer uitkomt) speciaal hiervoor aanpassen en ook als uitvoerend producent dienen.

Maar eerst kunnen we nog eenmaal van Adams' terugkeer genieten als de razende Daily Planet-reporter in de Zack Snyder-cut van Justice League, volgend jaar te zien op HBO Max.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair