'Black Panther II' straks de opzet voor X-Men en Fantastic Four?

'Black Panther II' straks de opzet voor X-Men en Fantastic Four?

Een nieuwe fantheorie hint er in elk geval wel naar.

Er is weer een interessante fantheorie rond het Marvel Cinematic Universe. Ditmaal schrijft de site Screen Rant dat Black Panther 2 misschien wel als opzet kan dienen voor de X-Men en de Fantastic Four. De film zou namelijk de personages Storm en Doctor Doom kunnen introduceren.

Alhoewel het al lange tijd stil is rond het MCU en de X-Men, evenals de Fantastic Four, weten we zeker dat het de intentie van Marvel is om de personages te introduceren. Maar de manier waarop is nog altijd onzeker. En dus zijn er genoeg fans met een eigen theorie.

Storm en Doctor Doom
De koning van Wakanda, T'Challa, heeft in de Marvel-comics regelmatig een relatie gehad met Ororo Munroe, a.k.a. Storm. De twee waren in de comics zelfs enige tijd getrouwd. Een mogelijkheid zou zijn dat we zien dat de stam van Ororo verwikkeld raakt in een conflict waar Wakanda ook mee te maken krijgt. Zo zou zij als eerste X-Men haar debuut kunnen maken in het MCU, schrijft Screen Rant.

Ook is het een idee dat in de tweede film rond Black Panther niemand minder dan Doctor Doom als schurk kan dienen. Hij is de aartsvijand van de Fantastic Four, maar deze dictator zou het ook op kunnen nemen tegen Wakanda. Dat zou hij misschien wel willen veroveren om gebruik te maken van de zeldzame en gewilde grondstof vibranium die daar ligt.

NieuwsFilm

meest populair