Algemeen

'Black Panther II' straks de opzet voor X-Men en Fantastic Four?

Een nieuwe fantheorie hint er in elk geval wel naar.

door Jim Pedd om 08:32 in Algemeen
Er is weer een interessante fantheorie rond het Marvel Cinematic Universe. Ditmaal schrijft de site Screen Rant dat Black Panther 2 misschien wel als opzet kan dienen voor de X-Men en de Fantastic Four. De film zou namelijk de personages Storm en Doctor Doom kunnen introduceren.

Alhoewel het al lange tijd stil is rond het MCU en de X-Men, evenals de Fantastic Four, weten we zeker dat het de intentie van Marvel is om de personages te introduceren. Maar de manier waarop is nog altijd onzeker. En dus zijn er genoeg fans met een eigen theorie.

Storm en Doctor Doom
De koning van Wakanda, T'Challa, heeft in de Marvel-comics regelmatig een relatie gehad met Ororo Munroe, a.k.a. Storm. De twee waren in de comics zelfs enige tijd getrouwd. Een mogelijkheid zou zijn dat we zien dat de stam van Ororo verwikkeld raakt in een conflict waar Wakanda ook mee te maken krijgt. Zo zou zij als eerste X-Men haar debuut kunnen maken in het MCU, schrijft Screen Rant.

Ook is het een idee dat in de tweede film rond Black Panther niemand minder dan Doctor Doom als schurk kan dienen. Hij is de aartsvijand van de Fantastic Four, maar deze dictator zou het ook op kunnen nemen tegen Wakanda. Dat zou hij misschien wel willen veroveren om gebruik te maken van de zeldzame en gewilde grondstof vibranium die daar ligt.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Rutherford "Makes sense."
Totaal niet.
Je kunt de X-men (of de F4) niet zomaar in het MCU schrijven alsof ze er al die tijd al waren.
Er is maar één fatsoenlijke manier om de mutanten nu in het MCU te laten verschijnen zonder dat dat problemen oplevert of vragen oproept over de al bestaande verhaallijnen en dat is de 2 universa in een film laten samenkomen.

Mijn theorie is dat Deadpool er achter komt dat zijn vrouwtje in het MCU leeft en Cable dwingt een poort te openen naar dat universum. Uiteraard gaat dat niet geruisloos en komt ie al zoekende in aanraking met wat ongure figuren in het MCU waardoor hij al snel de aandacht krijgt van o.a. Spiderman en Hawkeye die Deadpool zien als badguy. Ondertussen zijn er uit de Fox-dimensie wat (uiteraard onbekendere) X-men achtergekomen wat Deadpool van plan was en achter hem aan gekomen. Al dat dimensiereizen laat wat alarmbelletjes afgaan bij Dr Strange en anderen met wat cliché verwarring en actie. De rest is in te vullen naar gelang andere MCU films vereisen.

MaxiMover

Avatar

Centr1no, en om op je theorie aan te sluiten kan door de tijdspoorten en dimensie Galaxtus ontstaan en een hulpje zoekt op aarde (Doctor Doom) en in de ruimte (Silver Surfer). terwijl op aarde The Avengers denken dat X-men een gevaar is kan Doctor Doom zen plannetje voorzetten zo The Avengers en X-men komen dan samen in bv Avengers 5 (part 1) . Guardians of Galaxy + thor vinden in film 3 Adam Warlock of zelf Nova Prime (ik zou hem graag zien gespeeld worden door Jace Norman) en komen zo Silver Surfer tegen lijf (in part 1 van Avengers 5) dan tussen Part 1 en Part 2 van Avengers 5 geven ze Nova Prime of Adam Warlock een Solo-film zoals Captain Marvel geweest. in Part 2 komen The Avengers, X-men en The Grudrians (+thor, captain marvel, nova of warlock) samen om niet tegen Silver Surfer of Doctor Doom te vechten maar tegen Galactus!

Ties79

Avatar

Ze kunnen ook kijken naar de mogelijkheid die we ook zagen in de X Men serie. In de aflevering waar Mojo de X Men kidnapte om tegen elkaar te vechten. Zo kun je denken aan Jean Grey tegen Scarlet Witch. Iron Man tegen Cyclops.

Decepticon

Avatar

De X-Men kunnen er inderdaad niet zomaar ineens zijn, Storm kan niet zomaar in Wakanda zijn zonder uitleg, hoe of waar de mutanten vandaan komen.

Er zal uitgelegd moeten worden hoe het X-Men gen zich heeft ontworpen en ontwikkeld. Dat is veel interessanter dan dat ze in een ander universum al leven en ze zomaar door het multiverse reizen ineens in de MCU kunnen bestaan. Dat is veel te simpel.

Ook al willen fans misschien graag dat met de X-Men ook weer wordt opgebouwd naar Apocalyps, die al eeuwen geleden de eerste mutant was. Denk ik niet dat Feige dat zo gaat doen.
Als er straks wordt uitgelegd hoe het X-Men gen is ontstaan, in de hedendaagse MCU tijd post-Endgame. Kan Feige zelfs een eigen nieuw origin bedenken rond Apocalyps.

Ik wil in ieder geval niet een simpele prequel film zien waar uitgelegd wordt dat de mutanten er altijd al waren.

kokosnoot

Avatar

Zou prins Namor niet in blackpanther II komen. Dan zou een opstapje naar de ff nog enigszins kunnen. Maar denk het eigenlijk niet. Denk dat Marvel voor x-men en Fantastic Four nog helemaal niet weten wat ze willen precies. Denk dat ze eerder een tussenlaag creeren. Bv Namor of Doom introduceren.

Jeroen Pasman

Avatar

Wat een flauwekul dit ! Dit zijn echt 2 compleet verschillende verhalen. Dat moet je niet met elkaar gaan combineren.

Men weet nu echt van gekheid niet meer wat men moet doen om The X Men weer aan populariteit te laten winnen. Dit is m.i. niet de juiste oplossing / benadering

NieuwsFilm

meest populair