Algemeen

Disney+ voegt eindelijk weer films toe

Maar het zijn nou bepaald niet de beste titels.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Disney+ voegde eindelijk weer nieuwe films toe afgelopen week. Dat na een paar weken waarin we 'droog' stonden. Helaas is het deze week ook niet helemaal top en moeten we het doen met twee oude titels.

De eerste daarvan is 27 Dresses. In die film volgen we Jane, gespeeld door Katherine Heigl. Zij heeft al haar hele leven voor het huwelijksgeluk van anderen gezorgd: ze is al 27 keer het bruidsmeisje geweest. Maar van haar eigen liefdesleven komt bitter weinig terecht. Tot journalist Kevin, die niets met trouwerijen heeft, besluit een verhaal over haar te schrijven. Tegen die achtergrond ziet Jane dat haar baas George verliefd wordt op haar jongere zus Tess en heeft ze te maken met haar eigen gevoelens voor George. Wil ze niet zelf in die huwelijksjurk stappen?

De tweede film is Cradle of the Gods. Deze documentaire van National Geographic kijkt naar een tempel die maar liefst 12.000 jaar oud is en misschien wel iets kan zeggen over hoe de mensheid van de steentijd naar de space age ging.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Maar hebben ze maar zo weinig aanbod? Ik dacht vorig jaar echt dat dit de grootste streamingdienst naast Netflix ging worden..

Draven

Avatar

Hahahaha 'Disney+ voegt eindelijk weer films toe'......

Jim Pedd "Helaas is het deze week ook niet helemaal top en moeten we het doen met twee oude titels."


Helemaal waar! Smiley face

Terranova

Avatar

Waarschijnlijk moeten ze wachten tot de deals voor die films met andere streamingmaatschappijen aflopen. Want Disney zelf heeft alleen al genoeg films/series om Netflix weg te blazen, alleen de rechten liggen dus nog ergens anders

Goku32

Avatar

Poehhh als dat het is dan is het niet de moeite om Disney te nemen

TwinsA

Avatar

Dat ze veel films hebben of niet, Disney is leuk voor jonge kijkers en familie en dat is ook alles, als HBO Max komt, en wie weet Universal streaming, dat worden pas concurrenten voor Netflix.

Decepticon

Avatar

27 Dresses vind ik een hele leuke romkom, jammer dat we Katherine Heigl niet zo vaak meer zien in films. Ik zie haar graag in films.

Al die film deals met andere maatschappijen, volgens mij heeft geen één partij goed nagedacht toen ze die deals maakten en toen ze ineens z.s.m. hun streamingdienst uit de grond moesten stampen.

NieuwsFilm

meest populair