Algemeen

Nieuw op Videoland: 'Papillon', 'GI Joe' en meer

Een hele rits nieuwe films voor Videoland.

door Jim Pedd om 07:29 in Algemeen
Videoland voegde een aantal nieuwe films toe de afgelopen tijd. We zetten vandaag in dit overzicht voor je op een rij wat er tot afgelopen vrijdag werd toegevoegd. En dat zijn een aantal mooie films!

GI Joe: The Rise of Cobra (2009): Tien jaar in de toekomst moet het elite korps die bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige Cobra. Deze organisatie handelt in verboden wapens. Wanneer de leider van Cobra door heeft dat G.I. Joe zijn wapenhandel in gevaar brengt, slaat hij keihard terug.
GI Joe: Retaliation (2013): In deze, in eerste instantie door een aantal tegenslagen geteisterde film, neemt het G.I. Joe team het tegen twee dreigingen op. Allereerst is er natuurlijk Cobra, de aartsvijand van de Joe's. De Cobra Commander is vrijgelaten, en wordt ditmaal bijgestaan door Zartan (Arnold Vosloo), Storm Shadow (Lee Byung-hun) en Firefly (Ray Stevenson) . Zartan (die zich nog altijd voor doet als de Amerikaanse President) weet de Joe's als verraders af te schilderen en roeit de meesten van hen uit. Het is aan een klein groepje Joe's, onder leiding van Duke (Channing Tatum) om een tweede Amerikaanse revolutie te beginnen en de zaken weer allemaal recht te zetten.
Wild Ways of the Coast (2018): We gaan op zoek naar diersoorten die op het strand leven. Over de hele wereld bezoeken we onherbergzame kliffen, getijdenpoelen, riffen en zandduinen om te zien van welke dieren die plek de thuisbasis is. We treffen zeehonden, papegaaiduikers, zeeschildpadden, zeekoeien en nog veel meer.
Papillon (2017): Henri Charriere is ten onrechte veroordeeld voor moord. Hij vormt al snel een band met de vreemde en wat afstandelijke vervalser Louis Dega. Samen proberen ze te ontsnappen uit de strafkolonie op Devils Island.
Brazils Emerald Oasis (2019): We nemen in Brazilië een kijkje bij het grootste draslandgebied ter wereld, de Pantanal. Dit is de thuisbasis van de hoogste concentratie tropische dieren in Zuid-Amerika.
A Beautiful Mind (2001): Het wiskundige genie John Forbes Nash Jr lijkt aan de drempel te staan van een briljante carrière. Hij belandt echter in een pijnlijke periode wanneer hij met zichzelf geconfronteerd wordt, en als hij na vele jaren uiteindelijk zijn schizofrenie overwint, ontvangt hij alsnog de Nobelprijs voor zijn werk.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Alleen 'A Beautiful Mind' kan ik aanraden. En als je 'Papillon' wilt zien, raad ik toch echt het orgineel aan. De remake is meh.

NieuwsFilm

meest populair