Algemeen

'Metal Gear Solid'-bedenker wil 'Old Guard'-acteur zien als Solid Snake

Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) staat ondertussen te popelen om de Metal Gear-film te realiseren.

door Zilko Tarici om 08:27 in Algemeen
De gevierde game-bedenkers Hideo Kojima, die we kennen van o.a. de Metal Gear Solid-franchise en het recent verschenen Death Stranding, staat erom bekend dat hij een enorme filmfanaat in. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook hij nadenkt over wie hij graag zou willen zien als hoofdpersonage Solid Snake in de geplande verfilming van regisseur Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island).

Kojima liet via Instagram weten dat hij acteur Luca Marinelli een mooie keuze zou vinden voor Solid Snake in de verfilming van Metal Gear Solid. Marinelli zagen we onlangs nog in Netflix-hit The Old Guard, waarin hij een van de vier ontsterfelijke strijders speelt die de plot aanvoeren. Kojima zei het volgende over Marinelli:

"Ik volg een hele hoop acteurs. Eentje die me opviel toen ik de films The Old Guard en Martin Eden keek was Luca Marinelli. Hij speelde ook een indrukwekkende schurk in They Call Me Jeeg Robot en verwacht dat hij binnenkort definitief zal doorbreken en populairder wordt. O, en als hij een bandana zou dragen lijkt hij exact op Solid Snake!"

Bosslogic komt in actie
Kojima reageerde in zijn post op de vraag welke regisseurs en acteurs hem de laatste tijd zijn opgevallen. Fanart-specialist Bosslogic kwam trouwens direct in actie na Kojima's commentaar, en je ziet in de door hem gemaakte afbeelding van Marinelli als Solid Snake duidelijk waar Kojima het over heeft!
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

NHA lijkt me niks met deze acteur

Angelo1979

Avatar

Nope....
Dit wordt ‘m toch niet.

NieuwsFilm

meest populair