X-Men Colossus genoemd in 'The New Mutants' synopsis

X-Men Colossus genoemd in 'The New Mutants' synopsis

We gaan snel richting de release van deze X-Men film.

Eerder deze week werd duidelijk dat er in The New Mutants minimaal één verwijzing zit naar de eerdere X-Men-films. Er wordt namelijk gesproken over Professor X. In een nieuwe officiële synopsis wordt er ook gesproken over een ander personage.

In de nieuwe uitgebreide synopsis wordt namelijk de naam van Colossus genoemd, in de eerdere films gespeeld door meerdere acteurs, namelijk Donald MacKinnon en Daniel Cudmore. Stefan Kapičić sprak de stem in van de CG-Colossus in de Deadpool-films. De synopsis voor de film van Josh Boone:


"In deze angstaanjagende film vol actie, gebaseerd op de Marvel-stripreeks, worden vijf jonge mensen die speciale krachten vertonen naar een geheime instelling gebracht om behandelingen te ondergaan. Aan hen wordt verteld dat ze zullen genezen van de gevaren van hun krachten.

Dit zijn Danielle Moonstar aka Mirage (Blu Hunt), die illusies creëert uit de angsten van andere mensen; Rahne Sinclair (Maisie Williams), die verandert in de weerwolf Wolfsbane; Sam Guthrie (Charlie Heaton), die als kanonskogel met straaljagersnelheden kan vliegen beschermd door een krachtveld; Roberto da Costa, ook bekend als Sunspot (Henry Zaga), die zonne-energie absorbeert en kanaliseert; en Illyana Rasputin aka Magik (Anya Taylor-Joy).

De jongere zus van Colossus, Magik kan zich in een harnas hullen en heeft macht over een "soulsword" dat haar meerdere bovenmenselijke en paranormale vermogens versterkt. Op uitnodiging van Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga) vertellen ze hun verhalen over de eerste keer dat hun krachten tot uiting kwamen.

Dan ontdekken de vijf 'patiënten' dat ze tot een klasse van mensen behoren die mutanten worden genoemd en die verdrukt worden en gevreesd zijn. Terwijl ze hun oorsprongsverhalen herbeleven, lijken hun herinneringen in angstaanjagende realiteiten te veranderen.

Al snel stellen ze de vraag wat echt is en wat niet, en het wordt duidelijk dat de instelling niet is wat het lijkt. De vraag is nu: waarom worden ze gevangen gehouden? En wie probeert ze te vernietigen? De spanning en gruwelen nemen toe in deze opwindende rit."




NieuwsFilm

meest populair