Video

Trailer 'Honest Thief' - Liam Neeson blijft dé actiethrillerheld

Nee, weer geen Schindler's List of Silence... Het is gewoon een actiethriller.

door Bram de Groot om 17:39 in Video
In 2015 verscheen er het gerucht dat acteur Liam Neeson (Taken, Cold Pursuit) zou stoppen met het maken van actiefilms. Dat dit gerucht niet klopt is tegenwoordig een understatement gezien de enorme lading wraak/actiethrillers hij sindsdien heeft gemaakt.

Hieronder zie je Neeson - uiteraard - opnieuw in de trailer voor zo'n wraak/actiethriller. Dit keer is het Honest Thief van schrijver/regisseur Mark Williams, bekend van het drama A Family Man uit 2016 en de Netflix-serie Ozark.

Liam Neeson is een Honest Thief
In Honest Thief ontmoet bankrover Tom Carter de liefde van zijn leven. Hij besluit te stoppen en zichzelf aan te geven bij de FBI. Dit loopt echter helemaal mis als de zaak op het bureau van een corrupte FBI-agent belandt. Zou dit leiden tot een nieuwe klopjacht? Bekijk de beelden hieronder!


Ook met rollen voor Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan en Robert Patrick draait deze vanaf 3 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het affiche voor Non-Stop, The Commuter... Honest Thief!!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paulusie

Avatar

Sluit ik me bij aan

Jezegtmaar

Avatar

Ziet er degelijk uit. Hopelijk is het echte resultaat geen taken nr.45

Decepticon

Avatar

Tja, dat krijg je dan hè, als je na een succes als Taken, veel van dat soort films maakt. Dan wordt je getypecast en bijna nergens anders meer voor gevraagd. Of zijn agent doet zijn best niet.
Ik heb even op zijn imdb pagina gekeken, op A Monster Calls na, blijven zijn enkele meer serieuzere/drama rollen onder de radar.

Deze nieuwe ziet er wel leuk uit, wel zo'n 13 in een dozijn, maar lijkt me het huren wel waard.
Cold Pursuit moet ik nog zien, The Commuter vond ik verrassend leuk, net zoals Non-Stop.

NieuwsFilm

meest populair