Algemeen

Nicolas Cage speelde bijna mee in hit-comedy 'Wedding Crashers'

Hij had bijna de meest memorabele rol in de film gehad!

door Zilko Tarici om 11:38 in Algemeen
Het is moeilijk om iemand anders dan Will Ferrell voor te stellen in de korte, maar zeer memorabele rol van Chazz in Wedding Crashers uit 2005, maar volgens regisseur David Dobkin was dit wel bijna het geval!

Ferrell was slechts een dag op de set voor de rol van Chazz, die de beroemde zin 'MOM, THE MEATLOAF' roept in de film. Hij werd echter bijna vervangen door Nicolas Cage... Dobkin legt uit:

"De scene met Chazz was heel belangrijk voor ons om te zien hoe laag een wedding crasher kan zakken. Owen schreef het grootste deel van die scene, die erg grappig was. We probeerden Will de dag dat we gingen filmen te strikken voor die ene dag. Maar dat lukte bijna niet. Gelukkig had ik Nicolas Cage in de startblokken staan als back-up. Dat heb ik nog nooit verteld."

Een gedenkwaardige rol
Ferrell liet onlangs nog weten dat hij erg verrast is dat mensen nog steeds 'meatloaf' naar hem roepen op straat. De man heeft in zoveel bekende comedies de hoofdrol gespeeld, maar de rol van Chazz blijft voor fans een van zijn meest gedenkwaardige. Als je geen flauw idee hebt waar we het over hebben, kun je de hilarische scene hieronder bekijken!0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair