Netflix zal 'The Old Guard 2' niet snel maken

Dit ondanks dat The Old Guard een kijkcijfers succes is.

Verleden maand verscheen op Netflix de soort van superheldenfilm The Old Guard met onder meer Charlize Theron. Gezien het einde van de film wordt er door velen een tweede deel verwacht. Maar komt deze er ook (snel)?

The Old Guard-bedenker Greg Rucka denkt er het zijne over. In gesprek met Discussing Film zei Rucka dat het waarschijnlijk nog wel even duurt.


"Er zijn gesprekken geweest, maar nog niets is bevestigd en ik denk niet dat er op de korte termijn een beslissing zal worden genomen over een tweede deel. De beslissing om er nog een te maken zal worden genomen door mensen die ver buiten mijn bereik zijn."

Moet er een vervolg komen?
Ondanks dat Rucka graag een vervolg ziet komen, denkt hij niet dat deze er per se moet komen. "Er kan meer gedaan worden en de film zet daar de deur absoluut voor open, maar vraagt er niet om. Het is niet zo van, 'Oh, dit heeft alleen zin als we er nog een doen!'" aldus de bedenker van de comic.

Het eerste deel van regisseur Gina Prince-Bythewood was volgens Netflix een groot succes. Met een prima ontvangst zou de film binnen één maand na de release gekeken zijn door 72 miljoen abonnees.

NieuwsFilm

meest populair