Algemeen

Hoe verliep Michael Jackon's 'X-Men' auditie precies?

De 'Thriller' zanger wilde maar wat graag Charles Xavier spelen!

door Wouter Drummen om 15:15 in Algemeen
Dat Michael Jackson interesse had in acteren is al langer bekend. Zo had de wereldberoemde zanger zijn zinnen gezet op het spelen van Spider-Man en onlangs vertelde X-Men-producent Ralph Winter dat Jackson zich kandidaat stelde voor de rol van Charles Xavier. Hier zijn nu er meer details over bekend gemaakt.

Jackson zou hebben samengezeten met regisseur Bryan Singer en producente Lauren Shuler Donner. ''Ik vroeg hem of hij wist dat Xavier een oudere blanke man is'' begint Donner. ''Hij zei dat hij zich daarvan bewust was maar gemakkelijk make-up kon dragen''.

Speciale auditie
In de hoop overtuigend over te komen zou Jackson een uitgebreide presentatie hebben voorbereid en zijn eigen kortfilm Ghosts hebben vertoond. Daarin speelt hij zowel een goochelaar als een burgemeester.

Volgens een anonieme bron die op dat moment voor 20th Century Fox werkte, kwam Jackson echter nooit serieus in aanmerking voor de rol omdat hij toen al werd beschuldigd van seksueel misbruik. De rol ging uiteindelijk naar Patrick Stewart.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Onterecht .beschuldigd van seksueel misbruik
Zo onschuldig als wat!!
Je kunt je afvragen wie heeft er baat bij Michael Jackson door het slijk te halen?

GizMogwai

Avatar

Ik heb niets tegen de goed man. Alleen kunnen wij nergens een mening op baseren (in zijn voordeel of nadeel) of hij onschuldig is of niet. Wij hebben toch niet met hem geleefd?

leidenaar

Avatar

omniesbonsai, onschuldig of niet, dat hij niet spoort staat vast. Als je ziet wat die met zijn uiterlijk deed en het slapen en omgaan met kinderen is dat duidelijk. Waarschijnlijk door zijn klote jeugd wat hem ook wel weer zielig maakt.

RobzZ01

Avatar

Volledig onschuldig zullen we nooit weten natuurlijk maar je kan wel onderzoek doen naar degene die misbruik hebben geclaimd en daar komt toch een ander verhaal uitrollen dan op het eerste gezicht lijkt. Bekijk deze YouTube / Amazon Prime docu maar eens:

https://youtu.be/ZxNDb2PVcoM

En wat heeft hij aan zn uiterlijk gedaan afgezien van neusingrepen? De man leed aan zowel Vitiligo als Lupus dus hij heeft voor een groot deel geen invloed op zijn uiterlijke kenmerken gehad.

Artificialis

Avatar

Michael Jackson is misschien wel het grootste icoon uit de muziekindustrie. Een uitstekende danser, een fantastische zanger, een excentrieke popster en een buitengewoon originele artiest. Het is duidelijk dat hij een obsessie had voor (de interesses van) kinderen. Het verbaast mij niets dat hij uitgerekend het schoolhoofd van de X-Mansion wilde spelen.

Goku32

Avatar

Hahahaha wow micheal als x men vet man

Draven

Avatar

Wie gaat dan ook een mogelijke pedofiel als Xavier inzetten voor een film. Dit was naast de slechte acteerprestaties van Jackson dan ook de juiste keus.

kokosnoot

Avatar

Hilarisch zou zijn Michael Jackson als de juggernaut of lol in Lotr Gandalf xD

Als Quicksilver zou nog wel grappig zijn.

Pascal08

Avatar

Een goede Gollem zou hij misschien wel hebben kunnen spelen.

Master Of Films

Avatar

Een goede Pascal08 zou hij misschien wel hebben kunnen spelen.

NieuwsFilm

meest populair