Celebrity

Mark Ruffalo (Hulk) wilde eigenlijk stoppen met acteren

Maar zijn eerste Oscarnominatie bracht daar verandering in...

door FilmTotaal om 11:58 in Celebrity
Dit jaar vieren de makers van The Kids Are All Right het tienjarige bestaan van het komische drama. De castleden spraken er onlangs uitgebreid over met Variety. Voor één van de hoofdrolspelers, Mark Ruffalo, is de film erg bijzonder. Het redde namelijk zijn acteercarrière.

De 52-jarige Amerikaan: "Ik was klaar om te stoppen als acteur en keek uit naar regisseren. Ik had mijn team eigenlijk al opgeheven, ik had geen vertegenwoordiger of manager meer. De zakelijke prioriteiten in de filmwereld zaten mij in de weg."Nominatie
Volgens de Avengers: Endgame-acteur was hij omringd door goede mensen, maar vond geen vreugde meer in acteren. Dat veranderde toen hij een Oscarnominatie kreeg voor beste mannelijke bijrol in de bovengenoemde film. "Daarna kreeg ik heel de tijd telefoontjes," vertelt Ruffalo.

"Het vernieuwde min of meer mijn carrière en gevoelens voor acteren. Het was een ander soort rol voor mij en mensen zagen me nu op een andere manier." Hoewel hij de prijs niet binnensleepte werd Ruffalo later nog eens genomineerd voor een Oscar. Namelijk voor Foxcatcher en Spotlight.

NieuwsFilm

meest populair