'John Wick' meets 'Taken' met Scott Adkins in snoeiharde trailer 'Seized'

De schurken van tegenwoordig zouden toch beter moeten weten...

Ondanks bijrollen in grote titels als Universal Soldier: Day Of Reckoning, The Expendables 2 en Doctor Strange, is Scott Adkins het meest bekend van low-budget dirty actievehikels. Binnenkort is hij te zien als Nero in zo'n nieuwe direct-to-video-film genaamd Seized, waarin hij het opneemt tegen collega B-acteur Mario van Peebles.


Wanneer Nero zich met zijn zoon Taylor aan de Mexicaanse kust verstopt in de hoop zijn gewelddadige Special Forces-carrière achter zich te laten, wordt Taylord ontvoerd door de mysterieuze Mzamo (Van Peebles). Nero krijgt de opdracht om de leden van drie rivaliserende misdaadsyndicaten te vermoorden. Als hij faalt, sterft Taylor, oftewel let's kick ass!

13-in-een-dozijn?
Hoewel het er vrij standaard uitziet, blijft het verfrissend om te zien dat er gelukkig nog steeds filmmakers zijn die echte stunts, echte vechtscènes, echte schietpartijen en echte explosies levendig houden in plaats van zoveel mogelijk op te nemen in een studio voor een green screen.

Voor de 6e keer werkt Adkins samen met regisseur Isaac Florentine. Die maakte in de jaren '90 o.a. verschillende afleveringen van de Power Rangers-serie. Vanaf oktober kan je Seized zoeken op DVD of on demand.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair