Algemeen

'John Wick' meets 'Taken' met Scott Adkins in snoeiharde trailer 'Seized'

De schurken van tegenwoordig zouden toch beter moeten weten...

door Arjen Rooseboom om 07:30 in Algemeen
Ondanks bijrollen in grote titels als Universal Soldier: Day Of Reckoning, The Expendables 2 en Doctor Strange, is Scott Adkins het meest bekend van low-budget dirty actievehikels. Binnenkort is hij te zien als Nero in zo'n nieuwe direct-to-video-film genaamd Seized, waarin hij het opneemt tegen collega B-acteur Mario van Peebles.


Wanneer Nero zich met zijn zoon Taylor aan de Mexicaanse kust verstopt in de hoop zijn gewelddadige Special Forces-carrière achter zich te laten, wordt Taylord ontvoerd door de mysterieuze Mzamo (Van Peebles). Nero krijgt de opdracht om de leden van drie rivaliserende misdaadsyndicaten te vermoorden. Als hij faalt, sterft Taylor, oftewel let's kick ass!

13-in-een-dozijn?
Hoewel het er vrij standaard uitziet, blijft het verfrissend om te zien dat er gelukkig nog steeds filmmakers zijn die echte stunts, echte vechtscènes, echte schietpartijen en echte explosies levendig houden in plaats van zoveel mogelijk op te nemen in een studio voor een green screen.

Voor de 6e keer werkt Adkins samen met regisseur Isaac Florentine. Die maakte in de jaren '90 o.a. verschillende afleveringen van de Power Rangers-serie. Vanaf oktober kan je Seized zoeken op DVD of on demand.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Voor een 13 in een dozijn staat deze wel in een top 3 denk ik.
Lekker vermaak.

Goku32

Avatar

Goeie acteur wel

xarkov

Avatar

Yup, Scott Adkins is een prima actuer. Alleen jammer dat hij veel in B-films speelt. Hij is een beetje de Jean-Claude Van Damme van nu. Alleen dan een betere actuer.

Lewis

Avatar

Tja wel een zwak voor Adkins maar helaas wel erg veel matige films. Wel Isaac als regisseur dat scheelt hopelijk. Laat Adkins maar gewoon weer met hem een nieuwe Undisputed maken ????

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Scott adkins
Tony yaa
Uko Owais
Jon foo
Etc

Zo kan je wel even doorgaan van Martial arts acteurs die het net wel en net niet in Hollywood schoppen.

Met alle bovengenoemde kan je zeker een betere Alternatief voor The Expendables samenstellen en genieten maar.

NieuwsFilm

meest populair