Celebrity

Hoe Val Kilmer nog acteert na keelkanker

De acteur blijft toch druk bezig!

door FilmTotaal om 14:27 in Celebrity
Val Kilmer, o.a. bekend van Heat en Batman Forever, is nog steeds aan het acteren, maar het is wel lastiger dan tevoren. De nu 60-jarige acteur heeft namelijk keelkanker gehad. Hij heeft dan ook een luchtpijpsnede, waardoor hij heel anders klinkt.

Toch gaat het goed met de acteur en geniet hij nog steeds van zijn werk: ''Het gaat super met me, ik voel me veel beter dan dat ik klink'' begint Kilmer. ''Het is net als een andere taal of dialect. Je moet een nieuwe manier van communiceren vinden. Het is ook een soort van acteren, alleen zijn de condities heel anders''.

Nog druk bezig
Kilmer heeft nog steeds een druk programma. Niet alleen zal hij te zien zijn in het vervolg op de klassieker Top Gun, genaamd Top Gun: Maverick, maar ook speelt hij naast zijn eigen 28-jarige dochter Mercedes in Paydirt, iets wat hij een hele eer vindt: ''Ik ben nu nog steeds even trots op haar als op de dag van haar diploma-uitreiking''.

Ook Mercedes vindt het geweldig om samen met haar vader te kunnen werken: ''Het was fantastisch om met mijn vader een film te kunnen maken. Niet alleen speel ik er zijn dochter in, maar nu dat hij een handicap heeft met zijn stem betekende het ook veel voor mij dat de film draait om een acteur met een beperking''.

NieuwsFilm

meest populair