Kimmy Schmidt is nog altijd onbreekbaar in 'Kimmy vs the Reverend'

Na vier seizoenen zal een interactieve film voor afronding zorgen.

Na vier succesvolle seizoenen op Netfilx wordt het verhaal van de Unbreakable Kimmy Schmidt afgerond in een film. En niet zomaar een film, want jij kunt als kijker bepalen hoe Kimmy vs the Reverend zal verlopen.

Het wordt namelijk een interactieve film, zoals we de laatste tijd vaker hebben gezien op het platform. Je kunt dus zelf bepalen hoe de personages op diverse situaties zullen reageren. Gaat Kimmy voor de snelle zoen of plant ze direct een bruiloft; de keuze is aan jou. De impact daarvan zal echter pas later gevoeld worden.

Hectisch
De komische serie Unbreakable Kimmy Schmidt draait om een jonge vrouw die ontvoerd werd door een dominee die het einde van de wereld predikte. Zij zat vijftien jaar opgesloten in een bunker.

Na haar bevrijding moet ze plotseling een leven opbouwen in het hectische New York. Maar Kimmy is onbreekbaar en met haar positieve - soms wat naïeve - houding kan ze de hele wereld aan. In de nieuwe film blijkt de dominee ergens een tweede bunker te hebben.



Publiekslievelingen
Bedenker Tina Fey en de volledige cast van Unbreakable Kimmy Schmidt keren terug voor de film, met uiteraard Ellie Kemper in de hoofdrol. Zij moet het een laatste keer opnemen tegen de dominee van Jon Hamm.

Daarbij krijgt ze hulp van publiekslievelingen Tituss Burgess, Carol Kane en Jane Krakowski. Nieuw zijn Daniel Radcliffe als Kimmy's verloofde en Johnny Knoxville in een nog onbekende rol.

De film is nu te bekijken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair