Celebrity

'Birds of Prey'-actrice gelooft in onschuld verguisde broer Jussie Smollett

Begin 2019 vond er een dubieuze aanval plaats in Chicago.

door FilmTotaal om 12:24 in Celebrity
We horen er niet veel meer over, maar het is absoluut nog gaande: de mogelijk in scène gezette aanval op Empire-acteur Jussie Smollett. In januari 2019 werd hij naar eigen zeggen aangevallen door twee mannen in bivakmutsen met racistische en homo-hatende motieven. Later kwam naar buiten dat Jussie de mannen mogelijk had ingehuurd.

Het zorgde ervoor dat hij uit de bovengenoemde serie werd geschreven en vele vijanden maakte. Toch gelooft zijn zus, Birds of Prey-actrice Jurnee Smollett, nog altijd in zijn onschuld. Dat vertelde ze in gesprek met The Hollywood Reporter.


Pessimistisch
"Het is verdomd pijnlijk," begint de 33-jarige Amerikaanse. "Het is één van de meest pijnlijke dingen die mijn familie ooit heeft meegemaakt. Om van iemand te houden zoals wij van mijn broer houden, en zien hoe iemand waar je om geeft zoiets meemaakt, zo openbaar, is vernietigend."

Jurnee eindigt: "Om verschillende redenen had ik het destijds al zwaar, en ik heb geprobeerd niet pessimistisch te worden. Maar iedereen die mij kent weet dat ik van mijn broer hou en dat ik hem geloof."

NieuwsFilm

meest populair