Video

Ook in de nieuwe IMAX-trailer van 'Tenet' blijft alles zeer mysterieus

Christopher Nolans nieuwste belooft Inversion én Immersion.

door Bram de Groot om 17:39 in Video
In 2017 verscheen van Christopher Nolan zijn laatste film met de oorlogsfilms Dunkrik. Zijn nieuwste film Tenet kruipt meer richting de insteek van zijn eerdere topper Inception door termen als "Inversion" en "Immersion" te introduceren.

Lange tijd was onduidelijk wanneer Tenet in de wereldwijde bioscoopzalen zou gaan verschijnen, maar nu staat de film in Nederland vast op 26 augustus. En de scifi-actiethriller verschijnt ook in IMAX.

The ultimate IMAX experience
Via onderstaande Twitter-berichtje en een korte tv-trailer wordt de grootformaat-versie van de film gepromoot door "the ultimate IMAX experience" te beloven.


Belangrijke rollen zijn er voor John David Washington, Robert Pattinson en Clémence Poésy. In de States wordt de film uitgerond vanaf begin september en ook in China gaat Tenet draaien en wel vanaf 4 september.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Zal wel een goede film worden denk ik.

007

Avatar

Ik ga hem niet kijken lijkt mij niks.Heb het niet zo met dit soort films inception vond ik ook al niks.Ik hoop dat kingsman niet word uitgesteld.

Monojaxx

Avatar

@007

Dat gevoel heb ik ook. Dit soort films worden zo bijzonder gemaakt door mysterie, dat ze uiteindelijk vaak tegenvallen. Mijn ervaring dan. Inception idem dito.

Decepticon

Avatar

^ hoe valt het mysterie dan tegen? Verwachte je wat anders? Of eerder dat het misschien gewoon jouw soort film niet is?

Ik vind Inception geweldig en iedere als ik hem kijk vind ik hem nog beter. Zo ook met Interstellar, The Prestige en Memento.
Toen ik Memento voor het eerst zag, vond ik hem niet zo leuk, ik vond hem maar raar. Maar dat komt omdat ik nog nooit zo'n film had gezien.
En na jaren hem een 2e kans te geven ben ik 180 graden gedraaid en vind ik hem ineens fantastisch.

KeesjeNL

Avatar

Hoe meer die wordt gepromoot, hoe minder zin ik er in heb.

Janoniempje

Avatar

@keesjenl
Waarom lees je dan dit artikel...

KeesjeNL

Avatar

@ Janoniempje

Omdat ik steeds weer hoop dat er toch iets inzit waardoor ik er meer zin in hebt.

NieuwsFilm

meest populair