Video

Brute Magik zorgt voor chaos in 'The New Mutants'

Deze jonge mutant heeft buitengewone krachten.

door Bram de Groot om 08:01 in Video
In The New Mutants van regisseur Josh Boone krijgen we een aantal onbekende mutanten te zien en ook een aantal opvallende nieuwe schurken. Maar verwacht geen X-Men film, aangezien deze Marvel-mutantenfilm een heuse horrorfilm is, zij het nog wel PG-13 (12 jaar en ouder).

Hieronder zie je een nieuwe tv-spot waarin de mutanten en ook slechteriken voorbijkomen. De mutanten worden gespeeld door Anya Taylor-Joy als Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams als Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton als Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga als Roberto da Costa / Sunspot en Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage. Een van de schurken is Demon Bear, maar verwacht verder geen echte superschurk zoals Magneto.


Magik: oersterke tovenares
Onderstaande video via Twitter laat meer van Magik van Anya Taylor-Joy en dit personage is duidelijk niet voor de poes. Ze is in de comics het zusje van de X-Men Colossus en heeft enige tijd doorgebracht in de Demonic Limbo. Ze is een tovenares en ze kan teleportatiedisks oproepen. De vraag is nog of ze dit ook in de film kan. Te zien vanaf begin september!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Perfect gecast als Magik. Ze zal wss het enigste hoogtepunt zijn in de film. < 3 Anya Taylor-Joy

STYD

Avatar

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar wat ik tot nu toe gezien heb ziet er goed uit. Krijg geen Dark Phoenix of Last stand vibe.

Zou wel vet zijn als Colossus een cameo heeft.

Sunspot

Avatar

^

Ik vind het voroal lijken op Xmen Legion serie, echt een top serie, wel even geduld hebben.

Alleen lijkt, zal deze film weer wat meer tempo en horror te hebben

Weet verder niet goed wat ik moet verwachten, maar ziet er wel oke uit, sowieso ga ik het zien

NieuwsFilm

meest populair