Brute Magik zorgt voor chaos in 'The New Mutants'

Deze jonge mutant heeft buitengewone krachten.

In The New Mutants van regisseur Josh Boone krijgen we een aantal onbekende mutanten te zien en ook een aantal opvallende nieuwe schurken. Maar verwacht geen X-Men film, aangezien deze Marvel-mutantenfilm een heuse horrorfilm is, zij het nog wel PG-13 (12 jaar en ouder).

Hieronder zie je een nieuwe tv-spot waarin de mutanten en ook slechteriken voorbijkomen. De mutanten worden gespeeld door Anya Taylor-Joy als Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams als Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heaton als Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga als Roberto da Costa / Sunspot en Blu Hunt als Danielle Moonstar / Mirage. Een van de schurken is Demon Bear, maar verwacht verder geen echte superschurk zoals Magneto.


Magik: oersterke tovenares
Onderstaande video via Twitter laat meer van Magik van Anya Taylor-Joy en dit personage is duidelijk niet voor de poes. Ze is in de comics het zusje van de X-Men Colossus en heeft enige tijd doorgebracht in de Demonic Limbo. Ze is een tovenares en ze kan teleportatiedisks oproepen. De vraag is nog of ze dit ook in de film kan. Te zien vanaf begin september!



NieuwsFilm

meest populair