Algemeen

Dwayne Johnson onthult zijn 'Black Adam'

Later deze maand krijgen we meer te zien.

door Bram de Groot om 11:31 in Algemeen
Al jaren en jaren wordt Dwayne Johnson in verband gebracht met de rol van het DC-personage Black Adam en als alles volgens plan verloopt dat zien we hem in die rol in december 2021. Dan moet namelijk de DC-film Black Adam in de bioscoop verschijnen.

Later deze maand vindt het grootschalige online fanevent DC FanDome plaats en tijdens dat evenement zullen zo'n 300 DC-medewerkers en cast & crewleden uit films en series aanwezig zijn om een blik op het merk en de toekomst ervan te geven.

Dwayne Johnson als Black Adam
Ook Johnson zal tijdens een online panel te zien zijn en hij zal ons ongetwijfeld meer gaan vertellen over de superheldenfilm die (op den duur) een link zal hebben met de DC-personages Shazam! en Superman.

Via een nieuwe video die The Rock rondstuurde via zijn socials krijgen we een nieuwe blik op zijn Black Adam. Check de beelden hieronder maar! DC FanDome vindt op 22 augustus plaats en Black Adam staat gepland voor 22 december 2021.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Dwayne Johnson onthult zijn 'Black Adam'


Deze zin klinkt niet zo onschuldig als je niet weet dat dit over een film gaat. Smiley face

Goov25

Avatar

Haha

Millys

Avatar

Awww...i think about 6 jears ago i already saw updates about making this movie. It took The Rock quite some time to get this all to reality. But the moment is here F.i.n.a.l.l.y ! ????????????????

NieuwsFilm

meest populair