Algemeen

Warner Bros. laat DC Universe doodbloeden

De streamingdienst van Warner Bros. sterft langzaam af.

door Bram de Groot om 15:10 in Algemeen
Met de komst van HBO Max lijkt Warner Bros. alle content naar deze dienst te gaan verplaatsen ondanks dat er nog andere betaalkanalen zijn. Zo lanceerde de studio in augustus 2018 de dienst DC Universe, maar daar lijkt Warner nu langzaam afscheid van te gaan nemen.

Het schijnt al niet meer mogelijk te zijn om langdurige abonnementen af te sluiten en nu krijgen ook bepaalde series een andere naam. Zo heette de serie Titans in de States DC Universe's Titans en ook de Harley Quinn-animatieserie gaat vanaf heden verder zonder die toevoeging.

HBO Max het nieuwe huis voor DC
Komende jaren gaat Warner Bros volop inzetten op HBO Max. Zo verschijnt Zack Snyder's Justice League in 2021 en moeten er series gebaseerd op The Batman gaan debuteren op de nieuwe streamingdienst.

De series Titans en Doom Patrol lijken dus te gaan verhuizen naar HBO Max en mogelijk gebeurt hetzelfde op den duur met de Arrowverse-producties. Hieronder een oude promo voor DC Universe.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Grappig om te zien, exclusief dit exclusief dat, gelukkig kun je Titans en de Arrowverse series ook gewoon op Netflix kijken. Voor zolang dat duurt in ieder geval.

Ik heb vorige week de blu-ray set van Swamp Thing binnen gekregen, daar ben ik echt heel benieuwd naar en heb ik veel zin in om te kijken. Want die serie werd heel goed ontvangen.

LesserMagic

Avatar

Zo zonde dat Swamp Thing werd gecancelled.

starbass

Avatar

Titans begon goed, maar seizoen 2 was ook een draak, nog net nit zo slecht als Arrowverse meuk, maar ik zit niet te wachten op een vervolg.
Doom patrol is te zien op prime, deze serie vond ik wel aardig, neemt zichzelf wat minder serieus heeft een leuk verhaal en is niet zo slecht/dom als de meeste Arrowverse series.

NieuwsFilm

meest populair