Algemeen

Charlize Theron als Captain Marvel

De Oscarwinnares werd ooit verbonden aan de rol.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de zomer van 2016 werd bekend dat Brie Larson de hoofdrol zou gaan spelen in de solofilm Captain Marvel. Tot dat moment werden veel actrices met de rol in verband gebracht. Een andere Oscarwinnaar zou ook in de race zijn geweest.

En dat was niemand minder dan Charlize Theron (The Old Guard). Waarschijnlijk was het veel meer een wens van de fans dan dat Marvel haar op het oog had. Eerder werd namelijk duidelijk dat Theron nog nooit door Marvel is benaderd voor een rol in een Marvel-film.

Theron als Captain Marvel
Dit weerhield de bekende ontwerper Bosslogic er niet van om Theron om te toveren in de superheld die in 2022 een nieuwe solofilm moet krijgen. Bosslogic onthulde dat Theron een van zijn favoriete acteurs is en dat het ontwerp nooit is afgerond.


Wat zeg jij? Had jij Theron liever in de huid van Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel gezien in het Marvel Cinematic Universe. Of ben je blij met Brie?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Een getekende Charlize Theron heeft al meer charisma dan Brie in de film (en in het echt).
Daarnaast wel weer een misleidende artikel, maar ja wat kan je er aan doen. Als je er iets negatiefs over zegt dan word je reactie simpelweg verwijderd.

kokosnoot

Avatar

Theron had ik toffer gevonden!

Robbepost

Avatar

Dit zou 10x beter zijn. Wat een vrouw!!!
Die straalt tenminste power uit!!!

Master Of Films

Avatar

Theron is een godin en Brie is een nobody. Een andere vergelijking kan ik niet maken.

Yvonne Strahovski, Katheryn Winnick, Léa Seydoux & Charlize Theron zouden mijn keuzes geweest voor Carol Danvers.

Als ik Feige was, had ik eerst een Black Widow film geproduceerd. Hoe kan Feige nou toch kiezen dat een de enige vrouwelijke OG Avenger een latere solo film krijgt dan die Captain Mary Sue, nadat Nat dood is gegaan in de grootste Avengers film!!!!!!!
De Black Widow film speelt zich af tussen Civil War en Infinity War, dus ook een perfecte timing tussen beide Avengers 3 en 4.

Avengers: Infinity War
Black Widow
Avengers: Endgame
Spider-Man: Far from Home
Captain Marvel
Zo had het moeten zijn!!

Net zoals BP had CM dan een intro gehad in een Avengers film.

Of ben je blij met Brie?
Wie is er echt blij met Brie als Captain Mary Sue. Mij geeft het iig de gelegenheid om er lang mee te spotten Smiley face Ik kan echt niet wachten op de 2e CM film. Het worden de Birdemic films van de MCU. Smiley face

P.s. er bestaat een mogelijkheid dat de 2e CM film een goeie film kan worden. Zoiets als The Winter Soldier, Avengers: Infinity War of Guardians of the Galaxy. Als ik dat gaat vinden, zal ik dat ook eerlijk vermelden. Middelmatig zoals Ant-Man kan ook, dat is alsnog beter dan de 1e CM film. Het is nog steeds de slechste MCU film. Komt vast door mijn geslacht en mijn huidskleur, dat niet voldoet aan haar eisen.

Artificialis

Avatar

Gezien de leeftijd van de andere superhelden had ik het gewaardeerd als ze voor Captain Marvel dezelfde beslissing hadden durven nemen. Gewoon de 45 jarige Charlize Theron in de rol. Blijkbaar was het belangrijker om een jonger biggetje te nemen, in plaats van te kijken naar uitstraling, acteerprestaties en kwaliteit.

Rick_ao

Avatar

Artificialis.

Jonger biggetje haha ;)

Annaboer

Avatar

Altijd al naar Theron opgekeken. De knapste vrouw ter wereld. Brie was een gevalletje: het er mee maar moeten doen. Maar theron in die film, Captain Marvel... Nee.. Dat ook weer niet.

Onomatope

Avatar

Misleidende titel Seg...

Mallory

Avatar

Als zij Captain Marvel was,zou die film veel meer opleveren dan dat het deed.Zij is perfect voor deze rol en is sexy as hell, en niet zo arrogant als Brie in real live.

Drogodracarys

Avatar

Charlize Theron, super actrice en veel uitstraling en kracht maar heb meer de voorkeur voor Summer Glau ,Emilia Clarke,Gal Gadot ( vechten kan ze al XD ), Eliza Taylor of Tatjana Maslany Smiley face

Psokko

Avatar

Brie Larson word hier toch ernstig ondergewaardeerd, juist de persoonlijke ontwikkeling volgen vind ik 1 van de mooiste aspecten van Marvel films, ze heeft pas 1 solo film gedaan. Ben benieuwd hoe deze Power heldin zich gaat rijpen in de toekomst.

Bigds9fan

Avatar

Persoonlijk was ik prima tevreden met Brie Larson.

En als "arrogante" acteurs niet meer mogen dan kan je niemand meer casten.

Al heb ik uiteraard wel voorkeur voor diegenen die wel aardig zijn naar fans en crew toe.

NieuwsFilm

meest populair