Featured

Deze 3 actrices waren bijna Wonder Woman in plaats van Gal Gadot

Warner Bros. had een groter lijstje.

door Bram de Groot om 09:34 in Featured
In 2016 debuteerde Gal Gadot als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice en we zien haar waarschijnlijk in oktober alweer in haar tweede solofilm, Wonder Woman 1984. Maar wat als Gadot de rol niet had gekregen?

Uit een artikel van Screenrant wordt duidelijk welke andere kandidaten er waren naast de mooie Gadot die voorafgaand aan haar aandeel in het DCEU vooral bekend was van haar rol als Gisele in meerdere Fast & Furious-films.

De drie andere kandidaten!
De Frans-Oekraïense actrice Olga Kurylenko, bekend uit onder meer Quantum of Solace (2008) en de recente titels The Death of Stalin (2017) en The Courier (2019), was eigenlijk de eerste keuze. Zij greep naast de rol doordat ze andere verplichten had. Later gaf ze aan hier echt van te balen.

Ook de Frans-Cambodjaanse actrice Elodie Yung (Gods of Egypt) stond op de shortlist van Warner Bros. Ze kreeg de rol niet en was later te zien als Elektra Natchios in de Marvel-serie Dardevil. Er dan was er nog interesse in Jaimie Alexander, maar zij stond onder contract bij Marvel Studios vanwege haar rol als Lady Sif in het Marvel Cinematic Universe.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Sorry, maar ik kan me niet voorstellen dat ze dit verhaal voor zich zagen met Lady Siff of Olga.

Master Of Films

Avatar

^
Ik anders wel.
Jaimie Alexander & Olga Kurylenko zijn mooie dames waarbij ze in hun actiescenes prima uit de voeten kunnen komen.
Beiden hadden imho ook een WW kunnen spelen.

P.s. niets ten goede van Gal. Ze is wellicht niet de beste actrice, maar geen miscast. Kwa looks en body is ze voor WW uitermate geschikt.
Daarnaast heeft ze 2 jaar in de Israel Defense Forces gezeten.

In de DCEU zijn er eigenlijk maar 2 mannelijke acteurs dat echte miscasten zijn. Beide zijn helaas ook te zien in Snyder's Cut van JL.

ThysRomani

Avatar

^
De robot en die snelle?

Sunspot

Avatar

Olga Kurylenko zou denk wel werken, maar goed, Gadot is top als WW

Lijkt me ook niet zo als het die actrice van Thor zou worden

KeesjeNL

Avatar

@Master Of Films

Gal Gadot is een complete miscast, ze acteert als een deurmat. Zelfs op foto's kan ze niet acteren..

Blablazer

Avatar

@keesjeNL Je spoort niet chef niks mis met haar.

Glenn S

Avatar

Er is niemand die de plaats van Gal Gadot zou kunnen innemen. Kurylenko is geen slechte actrice maar zeker ni geschikt als WW. Gadot is een top actrice en ze ziet er goed uit. Perfecte combinatie voor WW te spelen.

kokosnoot

Avatar

Ik vind Gal Gadot voor WW perfect. Bij zo een rol verwacht ik geen top actrice maar looks en charisma moet wel natuurlijk passen bij de rol en dat heeft ze. (In de strips komt Wonder Woman ook niet over als, wow wat veel diepgang heeft ze, en wat zijn al haar acties natuurlijk, dus is Gal prima vind ik).

Olga had ook prima gekund. Zij zou Black Widdow ooit kunnen opvolgen.

Gandalf wordt iets ongeloofwaardiger.

NieuwsFilm

meest populair