Deze 3 actrices waren bijna Wonder Woman in plaats van Gal Gadot

Deze 3 actrices waren bijna Wonder Woman in plaats van Gal Gadot

Warner Bros. had een groter lijstje.

In 2016 debuteerde Gal Gadot als Wonder Woman in Batman v Superman: Dawn of Justice en we zien haar waarschijnlijk in oktober alweer in haar tweede solofilm, Wonder Woman 1984. Maar wat als Gadot de rol niet had gekregen?

Uit een artikel van Screenrant wordt duidelijk welke andere kandidaten er waren naast de mooie Gadot die voorafgaand aan haar aandeel in het DCEU vooral bekend was van haar rol als Gisele in meerdere Fast & Furious-films.

De drie andere kandidaten!
De Frans-Oekraïense actrice Olga Kurylenko, bekend uit onder meer Quantum of Solace (2008) en de recente titels The Death of Stalin (2017) en The Courier (2019), was eigenlijk de eerste keuze. Zij greep naast de rol doordat ze andere verplichten had. Later gaf ze aan hier echt van te balen.

Ook de Frans-Cambodjaanse actrice Elodie Yung (Gods of Egypt) stond op de shortlist van Warner Bros. Ze kreeg de rol niet en was later te zien als Elektra Natchios in de Marvel-serie Dardevil. Er dan was er nog interesse in Jaimie Alexander, maar zij stond onder contract bij Marvel Studios vanwege haar rol als Lady Sif in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair