Algemeen

Is dit dan de titel voor de derde 'Spider-Man'-film?

De derde Spider-Man solofilm met Tom Holland.

door Bram de Groot om 11:01 in Algemeen
Het is al bekend dat ook de derde film in de reeks solofilms over Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe opnieuw het woord 'Home' zal bevatten nadat we al Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man: Far From Home uit 2019 kregen.

Nu zegt Charles Murphy te weten hoe het tweede vervolg gaat heten. Volgens de scooper zou de film van regisseur Jon Watts opvallend genoeg Spider-Man: Homesick gaan heten. Zijn bronnen? Magazines als Esquire en Maximum zouden deze titel gebruiken.

Spider-Man: Homesick?
De titel lijkt ook geschikt in de reeks. Homesick zou kunnen verwijzen naar de situatie waarin Tom Hollands Peter Parker zich bevindt door het einde van Far from Home. Zijn identiteit is onthuld en mogelijk wordt Parker doodziek om zich te moeten verschuilen en heeft hij daardoor heimwee naar zijn thuis.

De verwachting is dat deel drie een stapje verdergaat in het geven van een impuls aan Sony Pictures Universe of Marvel Characters. (Korte) Optredens van de slechteriken Scorpion, Vulture, Venom of Morbius lijken niet uitgesloten. "Homesick" staat gepland voor december 2021.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarman

Avatar

'Zijn identiteit is onthuld en mogelijk wordt Parker doodziek om zich te moeten verschuilen en heeft hij daardoor heimwee naar zijn thuis.'

Lekker zinnetje weer.

'Optredens van de slechteriken Scorpion, Vulture, Venom of Morbius lijken niet uitgesloten.' Nee, niks lijkt op dit moment uitgesloten want we weten nog niks over het script. Zo kan ik ook wel wat dingen verzinnen. 'Een tripje van Spider-Man naar Mars lijkt niet uitgesloten. Dat Peter Parker verandert in een konijn lijkt niet uitgesloten. Dat de film geheel in het Fries wordt opgenomen lijkt niet uitgesloten.' Et cetera.

Master Of Films

Avatar

Optredens van de slechteriken Scorpion, Vulture, Venom of Morbius lijken niet uitgesloten.
Hahahaha wel Sony's Venom en Morbius noemen, maar geen Mälekith of Svartalfheim, ruler of the Dark Elves. Of geen Captain Marvel.

Tarman "Een tripje van Spider-Man naar Mars lijkt niet uitgesloten"
Wil ik zien! FT graag een artikel hierover wijden.

Tarman "Dat Peter Parker verandert in een konijn lijkt niet uitgesloten"
Cool! Kan niet wachten op de 2 FT artikelen.

Tarman "Dat de film geheel in het Fries wordt opgenomen lijkt niet uitgesloten"
Ah, gebaseerd dat Peter in Far from Home tijdelijk in e.o.a. Limburgse bollenstreek was beland. Oeps, nou scheer ik deze veronderstelling weg van FT. Sorry, mijn fout.

BillySavastano

Avatar

Misschien een rol voor Miles Morales, Spider-Man: Homie ?

Civilian Supreme

Avatar

Ik begrijp echt niet waarom ze maar aan dat duffe 'Home' blijven vasthouden.
Het is tijd voor wat volwassenere films, kappen met dat brave gedoe.

NieuwsFilm

meest populair