Is dit dan de titel voor de derde 'Spider-Man'-film?

Is dit dan de titel voor de derde 'Spider-Man'-film?

De derde Spider-Man solofilm met Tom Holland.

Het is al bekend dat ook de derde film in de reeks solofilms over Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe opnieuw het woord 'Home' zal bevatten nadat we al Spider-Man: Homecoming uit 2017 en Spider-Man: Far From Home uit 2019 kregen.

Nu zegt Charles Murphy te weten hoe het tweede vervolg gaat heten. Volgens de scooper zou de film van regisseur Jon Watts opvallend genoeg Spider-Man: Homesick gaan heten. Zijn bronnen? Magazines als Esquire en Maximum zouden deze titel gebruiken.

Spider-Man: Homesick?
De titel lijkt ook geschikt in de reeks. Homesick zou kunnen verwijzen naar de situatie waarin Tom Hollands Peter Parker zich bevindt door het einde van Far from Home. Zijn identiteit is onthuld en mogelijk wordt Parker doodziek om zich te moeten verschuilen en heeft hij daardoor heimwee naar zijn thuis.

De verwachting is dat deel drie een stapje verdergaat in het geven van een impuls aan Sony Pictures Universe of Marvel Characters. (Korte) Optredens van de slechteriken Scorpion, Vulture, Venom of Morbius lijken niet uitgesloten. "Homesick" staat gepland voor december 2021.

NieuwsFilm

meest populair