'My Spy' met Dave Bautista krijgt misschien een sequel

'My Spy' met Dave Bautista krijgt misschien een sequel

De familiefilm heeft het in de States schijnbaar best behoorlijk gedaan op Amazon Prime.

De actievolle familiefilm My Spy met Guardians of the Galaxy-ster Dave Bautista, die op dit moment in de Nederlandse bioscopen draait, krijgt misschien een tweede deel. STX en Amazon overwegen een sequel met dezelfde cast.

Hoewel My Spy in 2018 al af was, kwam het in de Verenigde Staten maar niet van een bioscooprelease en werd de film uiteindelijk in juni van dit jaar op Amazon Prime uitgebracht. Hier werd de komedie schijnbaar best goed bekeken en dus is er genoeg reden om een vervolg te overwegen.

Merkwaardig
Toen het idee voor My Spy in 2017 ontstond, was het de bedoeling dat er een franchise zou ontstaan, dus een sequel komt niet helemaal uit de lucht vallen. Toch is het op z'n minst merkwaardig te noemen dat een film die met zoveel vertraging is uitgebracht en in de States niet eens de bios haalde, nu een tweede deel krijgt.

In My Spy speelt Bautista een doorgewinterde CIA-agent die is overgeleverd aan een negenjarige wijsneus (Chloe Coleman) wanneer hij undercover moet om haar familie in de gaten te houden. De film werd geregisseerd door Peter Segal, die net als Bautista en Coleman moet terugkeren voor deel 2.

NieuwsFilm

meest populair