Gaaf: Joel Kinnaman (Suicide Squad) als Marvel-schurk Kraven the Hunter

Gaaf: Joel Kinnaman (Suicide Squad) als Marvel-schurk Kraven the Hunter

Zo zou Kinnaman eruit kunnen zien als de bekende schurk.

Deze week bracht de bekende primeurtjesjager Charles Murphy het gerucht naar buiten dat Marvel en Sony op zoek zijn naar een Joel Kinnaman-achtige acteur voor de rol van Kraven the Hunter in Spider-Man 3. Een creatieve fan heeft nu een concepttekening gemaakt van hoe Kinnaman eruit zou kunnen zien als de bekende schurk.

Nadat het nieuws over Marvels plannen voor de invulling van Kraven the Hunter naar buiten kwam, is tekenaar Jackson Caspersz aan de slag gegaan met een concepttekening van Suicide Squad-acteur Joel Kinnaman in de rol. Het resultaat is zeker interessant. Hoewel Marvel Kinnaman niet per sé zelf op het oog hoeft te hebben voor Kraven, zoekt de studio dus wel naar een acteur met vergelijkbare looks.



Over Spider-Man 3
Er is nog niet veel bekend over de derde Spider-Man-film die Marvel en Sony samen maken. Vandaag werd wel eveneens door Murphy naar buiten gebracht dat Spider-Man: Homesick mogelijk de titel van de film gaat worden.

In de film is Peter Parker mogelijk op de vlucht geslagen, nadat hij door Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan het einde van Far From Home (2019) werd geframed als moordenaar.

Spider-Man 3 moet in december 2021 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair